logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس شورای اسلامی گرگان عنوان کرد؛

پروژه‌های نیمه‌تمام؛ پاشنه آشیل شهر گرگان

پروژه‌های نیمه‌تمام؛ پاشنه آشیل شهر گرگان
پایین محلی پروژه های نیمه تمام را پاشنه آشیل شهر گرگان دانست و گفت: پروژه تله کابین بیش از یک دهه مطرح است و هنوز نتوانستیم به نتیجه برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از گلستان ما؛ صفرعلی پایین محلی صبح امروز در آیین معارفه شهردار گرگان اظهار کرد: کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی مانع از آن شد که برای معارفه شهردار مراسم بزرگتری برگزار کنیم.

رئیس شورای اسلامی گرگان ضمن قدردانی از تلاش سرپرست و شهردار سابق گرگان ادامه داد: شهردار فعلی باید با شهرداران گذشته در ارتباط باشند تا بتوانیم با وحدت در مسیر پیشرفت شهر حرکت کنیم.

پایین محلی بابیان اینکه در این دوره شورای اسلامی شهر گرگان در برابر مردم رسالت سنگینی برعهده داریم، متذکر شد:باید پروژه های بزرگ را در شهر گرگان اجرا کنیم و باید پروژه های نیمه تمام را به پایان برسانیم و این مهم یکی از مشکلات شهری به شمار می رود.

وی پروژه های نیمه تمام را پاشنه آشیل شهر گرگان دانست و افزود: پروژه تله کابین بیش از یک دهه مطرح است و هنوز نتوانستیم به نتیجه برسد و باید طرح هایی را مطرح کنیم که گرگان را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کند.

این مقام مسئول ابراز داشت: استان همجوار ما سه تله کابین دارد و سه خط دیگر درخواست دادند ولی هنوز نتوانستیم شورای عالی معماری و شهرسازی مجازات زیست محیطی نخستین تله کابین استان را دریافت کنیم.

پایین محلی تاکید کرد: نزدیک به ۱۵ میلیون مسافر عبوری از گلستان حضور می یابد و با معرفی پروژه های گردشگری می توانیم به ماندگاری مسافران در گرگان اقدام کنیم.

وی افزود: شهرداری می خواهیم که از بامداد تا بامداد برای گرگان تلاش کند تا بتوانیم به آرزوهایی که کردم گرگان دارند برسیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه