logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول سازمان فضای مجازی بسیج:

سومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج برگزار می‌شود

سومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج برگزار می‌شود
رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: سومین رویداد بزرگ تولید محتوای دیجیتال بسیج در دو مرحله در آبانماه برگزار می شود و برگزیدگان خود را همزمان با آغاز هفته بسیج خواهد شناخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسلم معین رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: سومین رویداد بزرگ تولید محتوای دیجیتال بسیج در دو مرحله در آبانماه برگزار می شود و برگزیدگان خود را همزمان با آغاز هفته بسیج خواهد شناخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: مرحله اول این رویداد بطور همزمان در 32 مرکز استانی کشور با حضور بیش از ۴۰۰ تیم تولید محتوای دیجیتال در قالب تیم های سه الی پنج نفره و در سه رشته پویانمایی، بازی های ویژه تلفن همراه و نرم افزارهای ویژه تلفن همراه از تاریخ 12 تا 14 آبانماه در یک رقابت 48 ساعته برگزار شده و پس از شناخته شدن برگزیدگان، تیم های اول هر بخش در هر استان به مرحله نهایی راه پیدا می‌کنند.مرحله نهایی این رویداد با حضور بیش از 100 تیم در سه رشته پویانمایی بازی و نرم افزارهای ویژه تلفن همراه در تاریخ 25 تا 28 آبانماه برگزار می شود.
,
 
,
مسئول سازمان فضای مجازی بسیج در پایان تصریح کرد: آیین اختتامیه این رویداد همزمان با جشنواره بزرگ فعالان فضای مجازی ایران برگزار شده و علاوه بر تجلیل از برترینهای فضای مجازی کشور، برگزیدگان نهایی هر بخش معرفی و مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
,
 
,
انتهای پیام؛
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه