نوجوان گلستانی برگزیده سومین جشنواره کتابخانه های خانگی کشور شد

نوجوان گلستانی برگزیده سومین جشنواره کتابخانه های خانگی کشور شد
دبیرسومین جشنواره کتابخانه های خانگی و مجتمع های مسکونی گفت : عارفه صفری عضو مرکز فرهنگی هنری شهرستان آزادشهر برگزیده سومین جشنواره کتابخانه های خانگی و مجتمع های مسکونی کشور شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاس بیست، عزت الله الوندی با اعلام این خبر اظهار داشت: این جشنواره توسط انجمن نویسندگان کودک و نوجوان با همکاری اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,

 وی افزود : تعداد شرکت کنندگان در جشنواره  ۵۶ نفر از سراسر کشور و در همه رده های سنی عنوان کرد که ۳۶ نفر در مرحله اول و ۲۰ نفر در مرحله نهایی توسط هیات داوران انتخاب  بود که در نهایت ۱۰ نفر به عنوان برگزیده و ۲ نفر شایسته تقدیر معرفی شدند.

,

وی بیان داشت :  عارفه صفری از گلستان جز ۱۰ نفر برگزیده موفق به کسب لوح و هدیه این جشنواره شد.

,

هیات داوران در این جشنواره  استاد مجید رخشانی،  رامبد جوان،  یدالله گودرزی،  مهدی یوسفی و فاطمه زمانی بودند.

,

الوندی خاطر نشان ساخت : شرکت کنندگان کسانی بودند که کتابخانه های شخصی خود را با دیگران به اشتراک گذاشتند و مستنداتی شامل عکس از کتابخانه،  نوشتن مشخصات کامل کتابخانه،  تعداد اعضا و کتابها، فعالیتهای جنبی شامل جلسات نقد و بررسی کتاب و فیلم و شعر و داستان ارسال کردند.

,

آیین اختتامیه عصر روز گذشته با حضور هنرمندان، نویسندگان و شخصیت‌های فرهنگی در تالار ایوان شمس برگزار شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه