مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز:
سیلاب به ۲۵۰ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان سقز آسیب زد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز گفت: بر اساس آخرین برآورد، سیلاب به ۲۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی با محوریت روستاهای «جنیان، دره ویان سفلی و دره هوان» در بخش امام و ۵۰ هکتار از زمین های کشاورزی با محوریت روستای « دره اسماعیله» در بخش زیویه، آسیب وارد کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، محمد نافع علایی نیا افزود: یک انبار کاه و علوفه هم دچار خسارت ناشی از سیلاب شده و تعدادی ادوات دنباله بند کشاورزی نیز آسیب دیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,بخشدار زیویه سقز هم پیشتر اعلام کرده بود که سه دهنه پل در روستا دچار گرفتگی گل و لای شده و حفاظ آنها آسیب دیده است.
احمد مهرپرور عنوان کرده بود: آب به ۲ انبار علوفه نیز رسوخ کرده و سیلاب ناشی از باران زیاد، ۲ خرمنکوب و یک تریلی تراکتور را نیز با خود برده و یک دستگاه پراید و یک دستگاه روا که در پارکینگ بوده اند به دلیل رسوخ و نفوذ آب، دچار آسیب شده است.
مهران عارفی، بخشدار امام سقز نیز با بیان اینکه در بیشتر روستاهای بخش امام در اثر بارش شدید باران، سیلاب جاری شده است از مصدوم شدن یک نفر در جنیان خبر داده بود.
بخشدار زیویه سقز هم پیشتر اعلام کرده بود که سه دهنه پل در روستا دچار گرفتگی گل و لای شده و حفاظ آنها آسیب دیده است.
,احمد مهرپرور عنوان کرده بود: آب به ۲ انبار علوفه نیز رسوخ کرده و سیلاب ناشی از باران زیاد، ۲ خرمنکوب و یک تریلی تراکتور را نیز با خود برده و یک دستگاه پراید و یک دستگاه روا که در پارکینگ بوده اند به دلیل رسوخ و نفوذ آب، دچار آسیب شده است.
,مهران عارفی، بخشدار امام سقز نیز با بیان اینکه در بیشتر روستاهای بخش امام در اثر بارش شدید باران، سیلاب جاری شده است از مصدوم شدن یک نفر در جنیان خبر داده بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه