logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قائم مقام مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی:

بررسی نجات دریاچه ارومیه در شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی

بررسی نجات دریاچه ارومیه در شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
قائم مقام مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی از تداوم بررسی راهکارهای نجات دریاچه ارومیه با حضور اساتید دانشگاه ، صاحب نظران و کارشناسان در این شرکت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، غلامرضا هاشمی با بیان این مطلب افزود : در راستای مباحث مطرح شده در خصوص راهکارهای نجات دریاچه ارومیه در دانشگاه تهران در اوایل ماه جاری و با تأکید بر لزوم اتخاذ ساختار مشخص اجرایی برای هر طرح و پروژه، جلسات هم اندیشی به طور مداوم با حضور اساتید دانشگاه ، مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی ، محیط زیست و آب منطقه ای و فعالان محیط زیست در شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 علی اصغر علم الهدی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در جلسه ای که اخیراً به همین منظور در آب منطقه ای استان برگزار شده بود، با اشاره به دستاوردهای همایش یاد شده و مهلت دو ماهه تعیین شده برای جمع بندی اقدامات مربوط به نجات دریاچه و برنامه های ۲۴ گانه ، عدم تخصیص بودجه برای عملی نمودن این طرح ها را به عنوان یکی از موانع اجرایی شدن این طرح ها توصیف کرد و افزود: علاوه بر موارد یاد شده در یک ماهه اول بعد از تصمیم هیئت دولت ، طی جلساتی که با حضور نمایندگان وزارت نیرو، جهاد کشاورزی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی و محیط زیست تشکیل شد ۱۹ راهکار دیگر که برخی در بین راهکارهای ۲۴ گانه هم وجود دارد ، به عنوان اولویت تعیین گردید.

,

در این جلسه اساتید دانشگاه ، نمایندگان استانداری، جهاد کشاورزی و فعالان محیط زیست، به طرح راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند که محور مشترک همه راهکارها لزوم انجام اقدامات عملی و فوریتی برای نجات دریاچه با تأکید بر تأمین اعتبار کافی و به موقع برای اجرای پروژه ها بود.

,

برخی از راهکارهای ارائه شده شامل مواردی از قبیل فرهنگسازی و بهینه سازی مصرف آب با مشارکت مستقیم ذینفعان و تأکید بر مفهوم ارزش افزوده و ارزش اقتصادی آب ، کاهش وسعت دریاچه ارومیه و نجات بخشی آن،  تغییر الگو و روش کشت با حمایت های لازم از کشاورزان ، تحویل حجمی آب ،آمایش سرزمین و جلوگیری از برداشت بی رویه و توسعه کشاورزی ، بارورسازی ابرها، لایروبی انهار و انسداد چاه های غیرمجاز، انتقال آب خزر و رود ارس، تدوین سیستم واحد مدیریتی و سیاسی، حمایت های مدیریتی از آبیاری تحت فشار،بررسی انتقال ریزگردها و جلوگیری از افزایش جمعیت در حوضه آبریز بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه