امام جمعه موقت شهرستان لنده مطرح کرد؛
صداقت دولت مردمی و پویای اعتماد به دولت/ اقدامات اعتمادساز رئیسی قابل تحسین است
محمود الهینیا گفت: آنچه امروز باعث پویایی و اعتماد عمومی جامعه به دولت مردمی آیتالله رئیسی شده است بحث صداقت و حضور در بین مردم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام سید محمود الهی نیا در گفتوگو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس با اشاره به اینکه دولت سیزدهم علی رغم مشکلاتی که از سابق باقی مانده است در این مدت کوتاه توانست اقدامات ارزنده ای در عرصه های مختلف انجام دهد، گفت: آنچه مسلم است تلاش شبانه روزی دولت مردمی حضرت آیت الله رئیسی در چندماهه گذشته نشان از عزم راسخ وی برای جبران مشکلات در دوره هشت ساله گذشته است هرچند کاری سخت است ولی گام های اعتماد سازی از سوی دولت جدید برداشته شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی افزود: حضور در بین مردم و شنیدن صدای مردم بدون واسطه در شهرها و روستاها به خودی خود موید تلاش شبانه روزی حضرت آیت الله رئیسی است و همزمان استفاده از کارشناسان و افراد توانمند فارغ از نگرش های سیاسی در بدنه دولت به خودی خود گواه روشنی بر عزم راسخ دولت فارغ از مسائل سیاسی و فقط تلاش برای رفع مشکلات مردم است.
,امام جمعه موقت شهرستان لنده تصریح کرد: تلاش دیپلماتیک دولت برای برقرای ارتباط با تمام کشورهای جهان و گسیل شدن سفرای کشورهای مختلف جهان برای برقراری ارتباط با ایران به خودی خود مصداق عینی تعامل با دنیا است که این اقدام نشان از تلاش دیپلماسی دولت جدید بدون دادن هیچ امتیازی در قالب برجام و یا بدون برجام است.
,وی در ادامه تاکیدکرد: حضور در مناطق زلزله زده در چندین نوبت و دیدار چهره به چهره با مردم فارغ از بیماری منحوس کرونا نشان از عمق مردمی بودن این دولت است و که کاملا با رفتار های دولت قبل در تضاد است و مسائل مردم را با حضور در بین آنان لمس خواهد کرد.
,امام جمعه موقت شهرستان لنده گفت: آنچه امروز باعث پویایی و اعتماد عمومی جامعه به دولت مردمی آیت الله رئیسی شده است بحث صداقت و حضور در بین مردم است.
,الهی نیا گفت: اقداماتی که تا کنون از سوی دولت حضرت آیت الله رئیسی در جامعه صورت گرفته است بدون شک اعتماد ساز و قابل تحسین است.
,وی در ادامه گفت: از طرف دیگر آزادی بخش های از پول های بلوکه شده ایران بدون در نظر گرفتن برجام و حتی گره زدن به برجام بدون هیچ گونه فشاری و فقط با تلاش دیپلماتیک نشان از اعتماد سازی در صحنه های بین المللی بدون چراغ سبز به امریکایی ها است.
,امام جمعه موقت شهرستان لنده در ادامه تاکیدکرد: قطعا روند رفع مشکلات تا مدتی بر کشور حاکم خواهد بود تا زمانی که همه عوامل تاثیرگذار در دولت قبل تغییر پیدا کنند وضعیت همین است ولی مدیریت وضع موجود نیز از درخواست های مردمی است که باید دولت هرچه سریعتر به آن توجه کافی و لازم را داشته باشد.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه