گفت و گو با بسیجی نمونه شهرستان بن؛

ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان را یکی از ویژگی های بارز بسیجیان

ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان را یکی از ویژگی های بارز بسیجیان
ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان و گمنام بودن، اخلاص، عدالت خواهی همگی در تفکر و دیدگاه های بسیجی از درخشندگی خاصی برخوردارند و راه پیشرفت کشور تفکر بسیجی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد احمدی مسئول پایگاه شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار زنگ خبر گفت: محمد احمدی کارشناسی ارشد مدیریت هستم، از سال 70 به عضویت بسیج در آمدم و در قسمت های مختلف از جمله فرهنگی، عملیات،سیاسی، مربی، شورای پایگاه و... فعالیت داشته ام و حدود دو سال هم عضو فعال بسیج دانشجویی بوده و از سال 88 فرمانبری پایگاه بسیج را به عهده گرفته ام.

, شبکه اطلاع رسانی دانا، , زنگ خبر,


وی گفت: پایگاه مقاومت بسیج شهید بهشتی به لحاظ داشتن کادر قوی،مخلص و دارای مدارک علمی بالا  توانسته است تاکون در کنار سایر پایگاه های این شهرستان پیشرفت کند و به حمدالله بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد.


احمدی مهمترین برنامه اجرایی این پایگاه را  برگزاری نشست های بصیرتی، اجرای طرح های تابستانی نشاط و تعالیعنوان کرد و افزود: سازماندهی و تشکیل حلقه های صالحین و برگزاری کلاس های علمی، آگاه سازی در خصوص دجال واره و کاهش آسیب های آن، فعالیت در زمینه فضای سایبری،تلاش در تحقق شعارهای سال که توسط رهبر فرزانه انقلاب تعیین می شود، برگزاری یادواره شهدا، راه اندازی وبلاگ پایگاه، معرفی و تشویق بسیجیان جهت دریافت وام و راه اندازی بنگاه های زودبازده، گرامیداشت مناسبت های ملی و مذهبی، برگزاری فعالیت های تربیت بدنی و ورزشی برگزاری مسابقات فرهنگی، کادر سازی،  ازدیگر برنامه های اجرایی توسط این پایگاه است.


وی تصیرح کرد: نقش بسیج و بسیجی در پیشبرد اهداف نظام و انقلاب بر کسی پوشیده نیست، بسیجیان  ما با حفظ روحیه بسیجی و حرکت در مسیر ولایت همه توطئه ها و دسیسه ها را خنثی می کنند و اجازه تعدی به اصول و آرمان های اسلامی و انقلابی را نمی دهند.


احمدی با بیان اینکه  بسیج در همه عرصه ها حرف برای گفتن دارد، افزود: در تمای عرصه ها ازجمله در عرصه دینی و مذهبی، سیاسی و اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این نظام و انقلاب با نام بسیج عجین شده است و جزء طلایه داران پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است.


 وی خاطر نشان کرد: تفکر بسیجی در دفاع از اسلام ،نظام و انقلاب و  حقوق مستضعفین جهان اشداء علی الکفار است.


احمدی افزود: تفکر بسیجی اطاعت از ولایت مطلقه فقیه، ایمان و اخلاص در عمل و شهادت طلبی است که در شعار هیهات من الذله خلاصه می شود.


وی ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان را یکی از ویژگی های بارز بسیجیان دانست و گفت: گمنام بودن، اخلاص، عدالت خواهی همگی در تفکر و دیدگاه های بسیجی از درخشندگی خاصی برخوردارند و راه پیشرفت کشور تفکر بسیجی است و دل خوش کردن به دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام نه تنها پیشرفتی را برای کشور به ارمغان نمی آورد بلکه باعث کند شدن چرخه ی پیشرفت نظام اسلامی خواهد شد.


وی خاطر نشان کرد: تفکرات شهیدان نه تنها در بسیجیان امروزی وجود دارد بلکه این تفکر در حال رشد و تکامل و جهانی شدن است چرا که این تفکر نشان داد که ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان اثرگذار خواهد بود.


وی جنگ های مختلف منطقه مانند جنگ 33 روزه حزب الله لبنان در مقابل اسراییل ، بیداری کشورهای اسلامی را یادآور شد و گفت: این ها همه نشان از رشد این تفکر است و  اگر در زمان جنگ بسیجیان در جبهه های نبرد حق علیه باطل حاضر شدند  اکنون هم همان نبرد در عرصه های مختلف دیگر وجود دارد و تفکر بسیجی در این عرصه ها حرف اول را می زند.


مسئول پایگاه شهید بهشتی ولایت پذیری و اطلاعت از ولایت فقیه را از دیگر شاخصه های بسیجیان دانست و گفت: رفع دغدغه های مقام معظم رهبری  جزء اولین وظایف بسیجیان است که به حول و قوه الهی تلاش ها و فعالیت های خوبی در این زمینه انجام پذیرفته است اما به اعتقاد بنده باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.


وی تاکید کرد: برنامه ریزی جهت حضور و ورود بسیجیان به تمامی عرصه های مذهبی، فرهنگی، سیاسی ، علمی و به طور کلی تمامی عرصه هایی که کار روی زمین مانده و نیاز کشور است، می تواند دغدغه های رهبر فرزانه انقلاب  را کاهش دهد. لذا می بایست روی ورود بسیجیان به این عرصه ها برنامه ریزی صحیحی صورت پذیرد.


انتهای پیام/ش

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه