اخبار داغ

دو خبر از فوتبال بانوان

پایان اردوی تیم ملی فوتبال بانوان/ ایراندوست تماشاگر دیدار ذوب آهن و کیان نیشابور

پایان اردوی تیم ملی فوتبال بانوان/ ایراندوست تماشاگر دیدار ذوب آهن و کیان نیشابور
اردوی تیم ملی فوتبال بانوان به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتبال بانوان که از  روز شنبه 30 آبان ماه در مرکز ملی فوتبال آغاز شده بود، پس از برگزار ی 8 جلسه تمرینی در دو نوبت صبح و بعدازظهر، امروز (چهارشنبه 3 آذرماه) به پایان رسید و اردوی بعدی این تیم بعد از پایان مسابقات هفته چهارم لیگ برتر فوتبال بانوان در مرکز ملی آغاز می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاگردان ایراندوست خود را برای حضور در  مسابقات جام ملت های آسیا 2022 هند آماده می کنند و تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در گروه A با تیم های هند، چین و چین تایپه همگروه است و برنامه زمانبندی مسابقات در این گروه به شرح زیر است:

, A,


*پنجشنبه 30 دی ماه
هند – ایران
چین – چین تایپه

*یکشنبه 3 بهمن ماه
چین تایپه – هند
ایران – چین

*چهارشنبه 6 بهمن ماه
چین تایپه – ایران
هند – چین

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

*ایراندوست تماشاگر دیدار ذوب آهن و کیان نیشابور

, *ایراندوست تماشاگر دیدار ذوب آهن و کیان نیشابور,

دیدار تیم‌های ذوب آهن و کیان نیشابور از هفته سوم لیگ برتر فوتبال بانوان در حالی روز جمعه 5 آذر ماه از ساعت ۱۳ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می شود که مریم ایراندوست سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان نیز با حضور در ورزشگاه این بازی را از نزدیک نظاره می‌کند.

,

تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در مسابقات جام ملت‌های آسیا در هند آماده می‌شود و در همین راستا سرمربی تیم ملی بازی‌های ملی پوشان و سایر بازیکنان در لیگ برتر را ارزیابی می‌کند.

,

انتهای پیام/

,

 

,


 

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه