logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهادت سه مامور نیروی انتظامی در زهک تایید شد

شهادت سه مامور نیروی انتظامی در زهک تایید شد
در درگیریهای شب گذشته ماموران نیروی انتظامی شهرستان زهک در میدان الغدیر این شهرستان سه مامور نیروی انتظامی مورد تیراندازی سرنشینان مسلح یک خودروی سواری به شهادت می رسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اوشیدا،یک منبع آگاه از شهادت سه مامور نیروی انتظامی شهرستان زهک در درگیری با اشرار مسلح خبر داد.

در درگیریهای شب گذشته ماموران نیروی انتظامی شهرستان زهک در حال گشت زنی در میدان الغدیر زهک بودند که یک خودروی سواری پژو با سرنشینان نقاب دار و مسلح شروع به تیراندازی می کنند که متاسفانه دو مامور نیروی انتظامی در دم به شهادت می رسند و یک سرباز وظیفه نیز با جراحات شدید لحظاتی پس از انتقال به بیمارستان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

ستوان دوم بدیل مختاری،ستوان سوم حسین کیخا دو مامور نیروی انتظامی و یک سرباز وظیفه به نام محمد جواد گوری هستند که در شب گذشته در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسیدند .

مظنونین مسلح پس از تیراندازی به سوی ماموران نیروی انتظامی به سمت روستای خمک متواری شدند که تلاشها برای دستگیری سرنشینان پژو سواری از سوی نیروهای انتظامی کماکان ادامه دارد.

گفتنی است،استان سیستان و بلوچستان مامن اشرار از خدا بی خبری شده است که هر از چندگاهی خون فرزندان و سربازان این مرز و بوم را بر زمین ریخته و دلهای خانوادههای بیشماری را داغدار می کنند ،هنوز داغ مادران شهدای حوادث تروریستی سراوان و امثال آن فرو ننشسته است که داغی دگر بر دلهای مادران سیستانی سنگینی می کند ،باید تدبیری نمود تا دیگر شاهد اینگونه حوادث دلخراش نباشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه