logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در ۲۴ ساعت گذشته:

کرونا ۴ خانواده کهگیلویه و بویراحمدی دیگر را عزادار کرد

کرونا ۴ خانواده کهگیلویه و بویراحمدی دیگر را عزادار کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد به ۱۰۲۱ نفر خبر داد و گفت: طی 24 ساعت گذشته 4 بیمار جان خود را متاسفانه از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز یزدان‌پناه در گفت و گو با صبح زاگرس افزود: هم اکنون 148 بیمار در بیمارستان های استان بستری می باشند که 66 نفر مبتلای قطعی و 8 نفر از این بیماران در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  ادامه داد: از مجموع مبتلایان به کووید 19 در کهگیلویه و بویراحمد 82 هزار و 698 نفر بهبود یافته گزارش شده است.

وی بیان کرد: از 630 نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج و دهدشت که شامل تست های PCR و رپید تست می باشد،حدود 20 درصد موارد مثبت بودند بیشترین موارد مثبت در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران می باشند.

,
,
,

یزدان‌پناه افزود  متاسفانه در طی ٢٠ روز گذشته ،١٢ بیمار کرونایی در استان فوت نموده اند که ١١ بیمار سن بیشتر از ٦٥ سال داشته اند و فقط یک مورد سن ٥١ سال داشته است و ١٠ بیمار بیماری زمینه ای داشته اند . لذا لازم است همه افراد بالای  ٦٠ سال که دارای بیماری زمینه ای می باشند و یا فاقد بیماری رمینه ای می باشند دوز واکسن یادآور را تزریق نمایند تا شاهد کاهش مرگ و میر در سنین بالاتر از ٦٠ سال باشیم .

,

یزدان پناه از مردم خواست که هرگونه علائم سرماخوردگی، تب، آبریزش بینی ،بدن درد و سایر نشانه های غیر معمول بیماری ها  را جدی بگیرند و سریعاً به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی تحت پوشش خود برای شناسایی و شروع درمان زودهنگام بیماری مراجعه نمایند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه