logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی قم:

اخطار رعایت ایمنی به بیش از ۱۰۰۰ واحد تجاری و مسکونی در قم

اخطار رعایت ایمنی به بیش از ۱۰۰۰ واحد تجاری و مسکونی در قم
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به بازدید از ۱۴۳۱ واحد تجاری و مسکونی در ۹ماه نخست سال گگفت: ۴۴۸واحد تاییده ایمنی گرفتند و مابقی تذکره‌ای لازم جهت برطرف کردن نواقص ایمنی دریافت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ​​​حمید کریمی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم در گفتگو باخبرنگار  قم فردا،اظهار داشت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم بنا به وظیفه ذاتی خود که پیشگیری از وقوع حریق و حوادث سطح شهر می باشد در ۹ ماهه گذشته سال جاری ۱۴۳۱ بازدید ایمنی از ساختمان های مسکونی، تجاری، کارگاه‌های صنعتی، آموزشی و پزشکی در سطح شهر قم انجام داده است.


وی خاطرنشان کرد : طی این بازدید ها ۴۴۸ مورد تاییدیه ایمنی صادر شد و مابقی ساختمان ها در حال حاضر در حال بررسی و  رفع نواقص توسط مالکین و مسئولین این مکان هایی که بازدید شده می باشد.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم تصریح کرد: تعداد ۱۳۵۴ درخواست بازدید از ابتدای سال به معاونت آموزش و پیشگیری سازمان آتش نشانی ارسال شده که تشکیل پرونده های آنها انجام شده است و به نوبت کارشناسان واحد آموزش و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی جهت بازدید اولیه و اعلام نظر کارشناسی و گزارش کارشناسی به مالکیت انجام می‌دهد و در بازدیدهای ثانویه بررسی مجدد صورت می‌گیرد و جهت اخذ تاییدیه سازمان آتش نشانی اعلام نظر صورت می‌گیرد.

کریمی تصریح کرد: ۳۳ واحد اقامتی و مسافرخانه ها  طی بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان معاونت آموزش و پیشگیری  سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی قم موارد و نواقص ایمنی خدمت این دوستان گزارش و مورد تایید قرار گرفته است از  بقیه واحدهای اقامتی و هتل های شهر درخواست داریم به سازمان آتش نشانی مراجعه کنند تا   کارشناسان این سازمان به هتل ها و محل های اقامتی  جهت بررسی و اعلام نظر در خصوص ایمنی این ساختمان ها مراجعه کنند تا در آینده نزدیک شهری من را در قسمت هتل‌ها و واحدهای اقامتی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: کارشناس معاونت آموزش و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم از ۱۰ پاساژ مهم و بزرگ شهر قم بازدیدهای ایمنی را به عمل آوردند و طی دو مرحله موارد و نواقص خدمت اعضای هیئت امنا و هیأت مدیره این پاساژها اعلام کردند‌ ما منتظر هستیم تا این نواقص را برطرف کنند و بازدید پایانی را انجام دهیم تا موارد ایمنی رعایت شود.

 مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم اضافه کرد: آخرین موردی که توسط معاون محترم دادستان بررسی شد و جلسه ای در دفتر ایشان برگزار شد به تمامی هیئت مدیران این پاساژها اخطارهای دادند و درخواست کردند که در کمترین فرصت موارد ایمنی را اصلاح و رعایت کنند باید این موارد برطرف شود و مجدداً از سازمان آتش نشانی درخواست  جهت بازدید آخر و اعلام نظر نهایی داشته باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه