سازمان هواشناسی اعلام کرد؛

افزایش آلودگی هوای شهرهای صنعتی/ هشدار کاهش دما و یخبندان در ۱۴ استان

افزایش آلودگی هوای شهرهای صنعتی/ هشدار کاهش دما و یخبندان در ۱۴ استان
سازمان هواشناسی اعلام کرد: از امروز۲۰ آذرماه تا اواخر هفته جاری، با توجه به سکون نسبی جو در اغلب مناطق، شرایط برای انباشت و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، فراهم است.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت جوی کشور اعلام کرد: امروز بارش باران، گاهی وزش باد شدید و در ارتفاعات بارش برف در بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، اردبیل، همدان، کرمانشاه، زنجان و قزوین، همچنین ارتفاعات استان‌های البرز و تهران داریم.

 از صبح فردا کاهش دما در سواحل خزر پیش‌بینی می‌شود و در دو روز آینده در اغلب مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود.

فردا به دلیل وزش باد در دامنه جنوبی البرز به طور موقت از غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کاسته می‌شود و از شنبه ۲۰ آذر تا اواخر هفته شرایط جوی با توجه به سکون نسبی جو برای انباشت و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی فراهم است.

روز دوشنبه ۲۲ آذر در استان‌های مازندران، گیلان، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده باران داریم و به سبب افزایش شیب فشاری در شرق کشور وزش باد شدید و گرد‌و‌خاک پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران روز آینده صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۱۴ و ۵ درجه خواهد بود.

روز آینده همدان با کمینه دمای ۶ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۷ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

فردا در ۱۴ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه