اخبار داغ

پس از التهابات ارزی نوبت به سایه جنگ رسید!

پس از التهابات ارزی نوبت به سایه جنگ رسید!
امروز رسانه‌های رژیم صهیونیستی از رزمایش نظامی احتمالی این رژیم مشترک با آمریکا سخن گفته‌اند و مدعی ارائه جدول زمان‌بندی حمله به ایران شده‌اند و مسئولان آمریکایی نیز مخالفت نکردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با ادعای "نیویورک‌تایمز" مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی پیش از انجام عملیات‌های خرابکاری در مجموعه‌های اتمی و موشکی ایران با آمریکا مشورت کرده، امروز رسانه‌های این رژیم از رزمایش نظامی احتمالی این رژیم مشترک با آمریکا سخن گفته‌اند و مدعی ارائه جدول زمان‌بندی حمله به ایران شده‌اند و مسئولان آمریکایی نیز مخالفت نکردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اخباری که در رسانه‌های ضدانقلاب ازجمله ایران اینترنشنال در حال ضریب خوردن است، اما لفاظی رژیم صهیونیستی همزمان با مذاکرات وین در چه قالب قابل‌تحلیل است.

,

نخست آنکه طرف غربی به دنبال فشار بر ایران برای انجام یک توافق موقت است؛ سپس مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا باهدف ملتهب ساختن بیشتر بازار ایران و در پی آن شرطی کردن اقتصاد کشور تلاش می‌کنند تا این دست اخبار را منتشر کنند، استراتژی که تحت عنوان سایه جنگ در دولت قبل به‌شدت پررنگ بود.

,

همچنین به‌منظور زنده نگه‌داشتن تب مذاکرات در عرصه رسانه و ضریب دادن به آن برای افکار عمومی، این دست فضاسازی‌ها انجام می‌شود.

,

ملتهب ساختن بازار ارز در آستانه مذاکرات استراتژی بود که طرف مقابل احساس کرد می‌تواند از آن در جهت عقب نشاندن ایران از حقوق خود؛ بهره ببرد؛ ازاین‌رو در گام دوم تلاش کرده است از ظرفیت رژیم صهیونیستی در نقش کذب مخالف برجام استفاده کند.

,

انتهای پیام؛ 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه