رئیس هیات ورزشهای همگانی استان سمنان:
استان سمنان بر سکوی سوم لیگ تندرستی کشور ایستاد
همت هادیان گفت: بین ۳۲ استان کشور هیات استان سمنان در لیگ تندرستی ۱۴۰۰ موفق به کسب مقام سوم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، همت هادیان رئیس هیات ورزشهای همگانی استان سمنان با اشاره به اینکه کرمانشاه مقام اول و گلستان با اختلاف ناچیز از سمنان موفق به کسب مقام دوم در لیگ تندرستی ایران شدند، گفت: هیات ورزش های همگانی شهرستانهای آرادان و سرخه بین ۴۳۰ شهرستان کشور در لیگ تندرستی ۱۴۰۰، مقام پنجم و ششم را از آن خود کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,هادیان ادامه داد: لیگ تندرستی ایران از ۲۴ مهر تا ۱۸ آذر ۱۴۰۰، با جمعیت بالا و رقبای سرسخت برگزار شد.
,وی با اشاره به اینکه وظیفه ذاتی هیات ورزشهای همگانی استان رشد و توسعه ورزش در تمام سطوح و تمام افراد است، ابراز داشت: اکنون هیات ورزشهای همگانی در همه شهرستانهای استان سمنان فعال است.
,رئیس هیات ورزشهای همگانی استان سمنان تصریح کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی و تاثیر زندگی ماشینی و تحرک نداشتن افراد در جامعه، ترویج ورزشهای همگانی از اولویت این هیات استانی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه