برگزاری جلسات کمیته فنی رشته‌های تفنگ و تپانچه/ تصمیم گیری درباره دریافت کمک‌هزینه‌ تمرینی

برگزاری جلسات کمیته فنی رشته‌های تفنگ و تپانچه/ تصمیم گیری درباره دریافت کمک‌هزینه‌ تمرینی
جلسه کمیته فنی فدراسیون تیراندازی در رشته‌های تفنگ و تپانچه با حضور مبینی سرپرست فدراسیون تیراندازی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، جلسه کمیته فنی فدراسیون که مبینی سرپرست فدراسیون، کهرنگی نایب رئیس، خلیل‌نژادی سرپرست دبیری و رسولی مسئول سازمان تیم‌های ملی به همراه اعضای کمیته فنی و نجفی سر مربی تپانچه و همچنین باقری سرمربی تفنگ در آن حضور داشتند در خصوص بررسی وضعیت فنی تیم‌های ملی، برنامه اردوهای تمرینی و رقابت‌های جام‌جهانی مصر بحث و تبادل نظر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

همچنین در این جلسه در خصوص انتخاب نفرات برتر جهت دریافت کمک‌هزینه‌ تمرینی که پیش از این سرپرست فدراسیون تیراندازی در حضور ملی‌پوشان مطرح کرده بود، تصمیم‌گیری شد.

,

جلسه کمیته فنی در رشته تفنگ چهارشنبه گذشته 24 آذر و جلسه کمیته فنی تپانچه نیز روز شنبه 27 آذر در محل فدراسیون تیراندازی برگزار شد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه