مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان یزد:

توزیع ۶۴۰ بسته یلدایی میان خانواده‌های انجمن حمایت زندانیان یزد

توزیع ۶۴۰ بسته یلدایی میان خانواده‌های انجمن حمایت زندانیان یزد
مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان یزد از توزیع بیش از ۶۴۰ بسته حمایتی به مناسبت شب یلدا میان خانواده‌های زندانیان نیازمند یزد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرمین کاظمی‌نژاد مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، از توزیع بیش از ۶۴۰ بسته حمایتی به مناسبت شب یلدا میان خانواده‌های زندانیان نیازمند یزد خبر داد و اظهار کرد:  ارزش ریالی این بسته‌ها در حدود ۲۵۶ میلیون تومان است که با مشارکت خیرین تهیه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی افزود: این بسته حمایتی شامل شیرینی، میوه، آجیل، خشکبار و کتاب است تا خانواده های زندانیان نیازمند از شب یلدا بی بهره نمانند.

کاظمی‌نژاد با بیان این که از دغدغه‌های اصلی انجمن توجه به مسائل فرهنگی خانواده‌های تحت پوشش است تصریح کرد: در این بسته‌های حمایتی موارد فرهنگی نیز دیده شده و با توجه به همزمانی ایام فاطمیه و آیین شب یلدا این طرح با عنوان یلدای فاطمی اجرا شده است.

وی تصریح کرد: منابع درآمدی انجمن به شدت محدود است و کمک‌ها و مشارکت خیرین مهمترین و اصلی ترین منابع مالی انجمن برای اجرای طرح‌های حمایتی است.

,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه