مدیرکل تعزیرات حکومتی استان:
۱۱ هزار پرونده تخلف در لرستان تشکیل شد
القاصی مهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۱ هزار پرونده تخلف به ارزش ۱۸۷ میلیارد تومان در استان تشکیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید القاصی مهر در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: در ۹ ماهه نخست امسال ۱۱ هزار و ۶۵۲ فقره پرونده وارد تعزیرات حکومتی شد که از این تعداد هزار و ۸۲۶ فقره مربوط به قاچاق کالا، ۹ هزار و ۶۵۷ پرونده در بحث کالا، خدمات و بهداشت ۱۶۹ فقره بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,وی افزود: کل محکومیت در رای ۱۸۷ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان بوده که از این میزان ۱۳۷ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان در راستای قاچاق می باشد.
,مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان تصریح کرد: طی این مدت بیش از سه هزار بازرسی از بخش های مختلف صورت گرفته که برای این تعداد بازرسی ۵۰۰ اکیپ فعال شدند.
,القاصی مهر خاطرنشان کرد: تلاش می شود رسیدگی به پرونده ها در کمترین زمان ممکن انجام شود و سامانه ۱۳۵ آماده دریافت گزارشات و شکایات مردم در خصوص تخلفات است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه