رئیس کمیسیون کشاورزی در گفت‌وگو با دانا:

وجود سموم در محصولات کشاورزی صحت ندارد؛ تکذیب شایعات فضای مجازی/ لزوم اصلاح نظام تأمین و تهیه سموم کشاورزی

وجود سموم در محصولات کشاورزی صحت ندارد؛ تکذیب شایعات فضای مجازی/ لزوم اصلاح نظام تأمین و تهیه سموم کشاورزی
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه وجود سموم در محصولات کشاورزی کشور صحت ندارد، گفت: نیازمندیم که نظام تأمین و تهیه سموم مصرفی در کشاورزی اصلاح شود و با تعامل وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی مشکل صادرات محصولات کشاورزی را حل خواهد کرد.
[

محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره برگشت محصولات کشاورزی صادر شده، اظهار کرد: مشکل اساسی در بازگشت این محصولات به عدم هماهنگی وزارتخانه‌های بهداشت و جهاد کشاورزی در موضوع اشکالات سیستمی در نظام تأمین و تهیه سموم کشاورزی، و سیاست‌گذاری‌های مربوط به تعیین استاندارد سموم را بر اساس قوانین و مقررات روز دنیا در حفظ محصولات کشاورزی و عدم به‌روزرسانی شیوه‌نامه‌های بین‌المللی و قوانین جاری در کشور برمی‌گردد.

وی توضیح داد: امروزه با وجود نیاز کشور به صادرات محصولات کشاورزی، متاسفانه به دلیل عدم رعایت استاندارد از نظر میزان سموم با مشکلاتی مواجه هستیم. این موضوع علاوه بر محروم کردن کشور از منابع ارزی حاصل از صادرات کشاورزی، به کشاورزان را نیز زیان وارد کرده است.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,
,
,

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با وجود اینکه مطالب منتشره در شبکه‌های اجتماعی و وجود سموم در کالاهای کشاورزی صحت ندارد، این اخبار موجب به وجود آمدن مشکلات اجتماعی از جمله نگرانی عمیق مردم نیز شده است.

عسکری گفت: لازم است بخش‌های مسئول در وزارتخانه‌های بهداشت و جهاد کشاورزی با جدیت و هماهنگی بین بخشی، اشکالات سیستمی و بروزرسانی لازم در نظام تأمین و تهیه سموم مصرفی را در اولویت کار خود قرار دهند.

,
,
,

مکانیزم‌های تعیین استاندارد سموم مجدداً بررسی شود

, مکانیزم‌های تعیین استاندارد سموم مجدداً بررسی شود,

وی تاکید کرد: بخش کشاورزی امروز نیاز دارد تا اطلاعات سموم وارداتی، بر اساس کشور مبدأ در یک سال اخیر تهیه و به‌صورت رسمی به تولیدکنندگان و مسئولان ارائه و اطلاع‌رسانی شود؛ همچنین مکانیزم‌های تعیین استاندارد سموم بر اساس قوانین و مقررات حفظ نباتات کشور و شیوه‌نامه‌های بین‌المللی و قوانین جاری مورد بررسی مجدد قرار داده شود.

عسکری افزود: در صورت وجود تناقضاتی در استفاده از سموم، این روند باید به‌سرعت اصلاح و مشخص شود چه کسانی و با کدام واحدهای سازمانی در فرایند تأیید فنی واردات سموم دخالت دارند تا نظارت بر این روند تشدید شود. اصلاح این روند موجب خواهد شد تا بعد از این، صادرات محصولات کشاورزی با چنین مشکلاتی مواجه نشوند.
 

,
,
,
,
دولت همه جوانب حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را بررسی کند
, دولت همه جوانب حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را بررسی کند, دولت همه جوانب حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را بررسی کند,
 
,
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بیان کرد: مسئولان تعیین استاندارد سموم باید به نحوی عمل کنند که ایرادات فنی مشابهی که منجر به برگشت محصولات کشاورزی صادراتی می‌شود، مشخص و در جهت رفع آن اقدام عملی انجام دهند.
, رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بیان کرد: مسئولان تعیین استاندارد سموم باید به نحوی عمل کنند که ایرادات فنی مشابهی که منجر به برگشت محصولات کشاورزی صادراتی می‌شود، مشخص و در جهت رفع آن اقدام عملی انجام دهند.,

عسکری ادامه داد: از مسئولان وزارتخانه‌های بهداشت و جهاد کشاورزی می‌خواهیم، نتیجه بررسی‌های مشترک خود را در زمینه کشورهایی که مقصد صادرات محصولات کشاورزی هستند را با دستگاه‌های متولی صادرات و همچنین برای اقدامات بعدی در اختیار کمیسیون کشاورزی قرار دهند.

وی در پایان گفت: باتوجه به تصمیم دولت برای حذف ارز ترجیحی، در کمیسیون کشاورزی مجلس انتظار دارد که ضمن بررسی همه‌جانبه تأثیر این حذف بر تأمین نهاده‌ها به‌ویژه نهاده‌های دامی، اقدامات لازم در این‌ خصوص برای جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی در کشور پیش‌بینی و انجام شود.

,
,
,


انتهای پیام/
نویسنده: مرتضی رستمی

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه