سوءاستفاده بساز بفروشهای کراواتی از بیمه کارگران ساختمانی در کرج
متاسفانه برخی با لباس گچکاری وارد تامین اجتماعی شده و درخواست بیمه کارگری دارند در حالیکه با کراوات و ظاهری شیک در املاک اقدام به فروش ساختمان میکنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره ارتباط مردمی تامین اجتماعی البرز درباره سوءاستفاه عدهای از بیمه کارگران ساختمانی به خبرنگار تیتریک، گفت: متاسفانه برخی با لباس گچکاری وارد تامین اجتماعی می شوند در حالیکه در بازدید بازرسان ما مشخص شده همان شخص با کراوات و ظاهری شیک اقدام به خرید و فروش ساختمان می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
احمدرضا پورتقی افزود: افراد مذکور زمانی که فرم تعهد خود را پر کرده به تامین اجتماعی تحویل می دهند به تامین اجتماعی اختیار می دهند تا اگر جواز کاری به نام فرد ثبت شده باشد نسبت به حذف سوابق آنها اقدام شود.
,
وی در خاتمه اظهار داشت: در حال حاضر ۲۸۲ نفر در استان البرز با این وضعیت مواجه و سوابق آنها غیر کارا شده است، همچنین پرونده به بخش حقوقی ارجاع داده می شود تا تکلیف سابقه افراد مشخص شود.
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه