با بهره گیری از سه فروند هواپیمای سپاه و ارتش؛
محموله ۱۲۰تنی جمعیت هلال احمر برای کمک به سیلزدگان وارد سیستان و بلوچستان شد
محموله ۱۲۰تنی جمعیت هلال احمر با کمک سه فروند هواپیمای سپاه و ارتش بارگیری و امروز صبح به شهرستان چابهار ارسال شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، به دنبال حضور میدانی دکتر کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در مناطق سیل زده امروز محموله 120 تنی جمعیت هلال احمر وارد چابهار شد تا این حرکت بتواند تسریع در روند امدادرسانی و بررسی نیازها ی مردم باشد و با برنامه ریزی خوب بتوان نیازها را برطرف و تامین کرد.
علیرضا میربهاءالدین،میربهاء الدین مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از ارسال محموله ۱۲۰تنی جمعیت هلال احمر به شهرستان چابهار خبر داد و گفت: محموله ارسالی شامل اقلام امدادی و زیستی می باشد که بین آسیب دیدگان سیل توزیع خواهد شد.
وی افزود: اقلام ارسالی شامل 20 هزار پتو ، 10 هزار موکت ، 23 هزار کنسروات ، 1140 سبد غذایی 72 ساعته می باشد که توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر مستقر در منطقه بین آسیب دیدگان توزیع خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان گفت: تاکنون 13 شهرستان و 55 روستا در سطح استان دچار سیل و آبگرفتگی شده اند و جمعیت هلال احمر با تمام توان خود در حال امدادرسانی به آسیب دیدگان می باشد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه