logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد؛

پیگیری رئیس جمهور در خصوص ساخت منازل خسارت دیده از سیل/ ۴ هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان نوسازی و بازسازی می‌شود

پیگیری رئیس جمهور در خصوص ساخت منازل خسارت دیده از سیل/ ۴ هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان نوسازی و بازسازی می‌شود
اکبر نیکزاد از پیگیری شخص رئیس جمهور در خصوص تکمیل و ساخت منازل خسارت دیده از سیل خبر داد و گفت: چهار هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان نوسازی و بازسازی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ اکبر نیکزاد، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: از ابتدای سیل و بارندگی‌ها مسئولان کشوری و لشکری از مناطق سیل‌زده بازدید کردند و نسبت به امدادرسانی و برآورد خسارت‌ها اقدام شد.

وی ادامه داد: موضوع تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی و ساخت مسکن مقاوم برای مردم سیستان و بلوچستان به ستاد حوادث غیرمترقبه منعکس و وزیر کشور مشکلات را به هیئت دولت منتقل کرد، در نهایت در جلسه چهارشنبه این هیئت به ریاست رئیس جمهور مقرر شد، اعتبارات لازم  به قید فوریت ساخت واحدهای مسکونی در دستور کار قرار گیرد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: عملیات بازسازی منازل آسیب‌ دیده به زودی آغاز می شود، شخص رئیس جمهور پیگیر تکمیل و ساخت واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل است که امیدواریم طی ۶ ماه آینده این واحدها تکمیل و بهره‌برداری شود.

به گفته وی، با همکاری و تعاملی که بین مردم و مسئولان به ویژه فرمانداری‌ها، نظام مهندسی، شهرداری و اعضای شورای اسلامی وجود دارد و با توجه به حجم خسارت‌ها از سایر استان‌های کشور ماشین آلاتی فراخوان داده شده و عازم سیستان و بلوچستان هستند تا سریع‌ تر کار آواربرداری آغاز و خانه‌ها در زمان تعیین شده ساخته شود.

نیکزاد با بیان این که در برخی محلات شهر کنارک بازسازی آغاز شده و فرماندار کنارک در این باره جلسات خوب و مدونی داشته‌ است و هماهنگی‌ها بیشتر شده است، ابراز امیدواری کرد: با کمک همه سریع مشکلات خانه‌های آسیب دیدگان از سیل مرتفع شود.

وی گفت: در هر خانه با متراژ و مساحتی کم حدود چهار تا پنج خانوار مستقر هستند و این مشکلات را بیشتر کرده است، از سویی بیشتر معابر شهر کنارک کم عرض و نیازمند تعریض بوده، چراکه تردد در این معابر سخت است، برای تسریع در کار و بالا بردن کیفیت کار، از مشاوران قوی دعوت شده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بازسازی باید هرچه تسریع شتاب گیرد و در همین راستا بنیاد مستضعفان تأمین سیمان مورد نیاز واحدهای مسکونی را متقبل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

گفتنی است؛ پیش از این مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان در گفت و گویی به خبرنگار ما گفت: چهار هزار و یکصد واحد مسکونی شهری و روستایی در سیستان و بلوچستان در پی سیل اخیر آسیب دید که با حمایت دولت برای احداث و ترمیم آن اقدام می شود.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه