در نشست ستاد کرونای کهگیلویه‌وبویراحمد مطرح شد؛

پسماند، تنها دریافتی شهرداری از نمایشگاه‌ها است/ افزایش عادی‌انگاری کرونا در کهگیلویه‌وبویراحمد

پسماند، تنها دریافتی شهرداری از نمایشگاه‌ها است/ افزایش عادی‌انگاری کرونا در کهگیلویه‌وبویراحمد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از تجمعات و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری در خصوص کرونا انتقاد کرد و گفت: عادی انگاری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد مشاهده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد در نشست ستاد کرونا با بیان اینکه مراجعات سرپایی به بیمارستان ها و مراکز درمانی ۵۲۶ هزار نفر است، گفت: کل افراد بستری شده در بیمارستان ها  ۲۹ هزار و ۸۱۷ نفر است، کل افراد ترخیص شده ۲۹ هزار و ۷۴۲ نفر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

یزدانپناه گفت: به چالش هایی مانند تجمعات و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری اشاره داشت و گفت: در این هفته بخش اورژانس بیمارستان نرگسی راه اندازی خواهد شد.

,

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه ۱۸۵۲ بازدید از صنوف به منظور نظارت بر پروتکل های بهداشتی صورت گرفت که  ۲۹ صنف معرفی به مراجع قضایی و ۲۹ صنف پلمپ شدند، گفت: در هفته گذشته ۱۸۵۲ مورد مثبت و به تازگی  ۳۳۰۰ مورد مثبت امیکرون در کشور با بالای ۷۰ درصد افزایش مشاهده شد.

بانشی با بیان اینکه در جهان افزایش امیکرون شدید است و در امارات، قطر، کویت به شدت افزایشی است، گفت: تا امروز پیک ششم استانی کرونا نشده است و با تاخیر  وارد این پیک شده ایم و به هر اندازه با تاخیر وارد شویم سبب افزایش تزریق واکسن خواهیم بود.

وی افزود: تست ها باید گسترده تر و هدفمندتر شود و بیماران مشکوک به مراکز تست معرفی شوند تا نظارت های لازم صورت گیرد.

,
,
,
,
,

فرماندار بویراحمد نیز با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه با در نظر گرفتن سرمایه گذاری ها در بازار باشد گفت: در صورت برگزاری نمایشگاه نظارت ها افزایش پیدا کند.

مدیر کل ارشاد استان با اشاره به همزمانی برگزاری نمایشگاه با جشن های دهه فجر در حوزه ارشاد گفت: برای برگزاری هر گونه نمایشگاه باید تدابیر لازم اندیشیده شود.

احمدی کیش عضو شورای شهر با بیان اینکه عده ای از تزریق واکسن استنکاف می کنند، گفت: کسانی که از تزریق واکسن استنکاف می کنند شناسایی و ملزم به تزریق شوند.

وی با بیان اینکه شهرداری از برگزاری نمایشگاه منفعتی نمی برد و شهرداری تنها پسماند را جمع آوری می کند، گفت: پیشنهاد می شود نمایشگاه در مکان هایی که شهرداری مشخص کرده است و منفعت می برد برگزار شود.

,
,
,
,
,
,
,

معاون سیاسی استاندار نیز با بابیان اینکه در خصوص برگزاری نمایشگاه ستاد ملی بر ایجاد  محدودیت تاکیدی نداشته است، گفت: نمایشگاه فرش، صنایع دستی، لوازم جهیزیه و خانگی برگزار شود و نظارت ها افزایش پیدا کند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه