logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اتمام اردوی اول کشتی فرنگی در روز دوشنبه/ حضور معنادار سوریان در تمرینات

اتمام اردوی اول کشتی فرنگی در روز دوشنبه/ حضور معنادار سوریان در تمرینات
در سال‌های اخیر این برای اولین بار است که حمید سوریان در اولین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی حضور پیدا می‌کند.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانادر شرایطی که امید نوروزی قهرمان المپیکی کشتی فرنگی به دلیل مشکلات خانوادگی از حضور در این اردو انصراف داده و گفته در اردوی بعدی شرکت می‌کند، قاسم رضایی دیگر طلایی المپیک نیز روز گذشته (پنجشنبه) به اردو ملحق شد اما حمید سوریان رکورددار مدال طلای ورزش ایران از روز اول در تمرین حضور داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
این در حالی است که سوریان در سال‌های گذشته، بعد از بازگشت از مسابقات جهانی و المپیک، ماه‌ها دور از تمرین و خانه کشتی بود و در ماه‌های پایانی سال و یا از بهار استارت کارش را می‌زد.
,
طلایی بودن این قهرمان و اقتدارش در مسابقات نیز باعث می‌شد کادرفنی تیم ملی اعتراض چندانی نسبت به این دوری چند ماهه سوریان از تمرین و مسابقه نداشته باشند.
,
به همین دلیل این برای اولین بار در سال‌های اخیر است که سوریان از همان اردوی اول استارت کارش را زده و این نشان می‌‌دهد که برخلاف صحبت‌هایی که پیش از این در مورد اشباع‌شدن سوریان مطرح می‌شد و حتی از قول وی نیز اعلام شده بود که بعد از جهانی از کشتی خداحافظی می‌کند، که این موضوع بعد از کسب هفتمین مدال طلای جهانی و المپیک از سوی سوریان، رد شد و گفت که باز هم در مسابقات شرکت خواهد کرد.
,
وی عزم خود را برای جهانی سال آینده و المپیک ریو جزم کرده و با توجه به اینکه از نظر بدنی قطعا شادابی سال‌های نخست ملی‌پوش بودنش را ندارد و وزن کم کردن‌های پیاپی بدن او را تحلیل داده اما وی با حضور پررنگ تر و بیشتر در تمرینات و همچنین با توجه به هوش و ذکاوت بالایی که در کشتی دارد،‌ می‌خواهد رکوردهای خود را بهبود بخشد.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه