فرماندار شهرستان اردل خبرداد؛

ثبت‌نام بیش از ۸۶۴ متقاضی مسکن در طرح ملی نهضت مسکن در شهرستان اردل

ثبت‌نام بیش از ۸۶۴ متقاضی مسکن در طرح ملی نهضت مسکن در شهرستان اردل
محمود کیانی گفت: ۸۶۴ متقاضی مسکن در این شهرستان در طرح ملی نهضت مسکن ثبت‌نام کردند و کار پالایش این افراد در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود کیانی فرماندار شهرستان اردل در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ در خصوص اقدامات صورت گرفته پیرامون نهضت ملی مسکن در این شهرستان، اظهار کرد: 864 متقاضی مسکن در این شهرستان در طرح ملی نهضت مسکن ثبت نام کردند و کار پالایش این افراد در حال انجام است.
وی افزود: زمین‌های مازاد دستگاه‌ها اداری به اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری معرفی شده است.
فرماندار شهرستان اردل ادامه داد: متقاضیان در شهر اردل ثبت نام کردند و در شهرهای دشتک، کاج و سرخون ثبت نامی صورت نگرفته است، در حال حاضر تا سایر زمین‌ها برای متقاضیان مسکن آماده شود بخشی از سایت مسکن مهر وجود دارد که می‌توان ساخت مسکن را در آن آغاز کرد.
کیانی عنوان کرد: طرح هادی شهر دشتک اشکالات بسیاری دارد و زمین در این شهر برای واگذاری وجود ندارد، بعضا در برخی مناطق شهر زمین‌هایی با کاربری کشاورزی لحاظ شده است.
وی خاطرنشان کرد: در شهر کاج و سرخون زمین وجود دارد اما باید از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری تحویل راه و شهرسازی شود، علی رغم انجام مکاتبات بسیار فرایند این کار بسیار طولانی شده است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه