رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه خبر داد؛

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت رژه خودرویی و موتوری در کرمانشاه

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت رژه خودرویی و موتوری در کرمانشاه
عباس سروری گفت: با توجه به مصوبه ستاد کرونای کشور راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در استان کرمانشاه به صورت رژه‌ موتوری و خودرویی خانوادگی انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس سروری در گفتگو با خبرنگار  مرصادنیوز، اظهار داشت: با توجه به مصوبه ستاد کرونای کشور و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در استان کرمانشاه به صورت رژه‌ موتوری و خودرویی خانوادگی  انجام خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: بر این اساس این مراسم در شهر کرمانشاه از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه از میدان آزادی شهر کرمانشاه آغاز و تا میدان فردوسی ادامه خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم شاهد حضور پر شور مردم در این مراسم و خلق حماسه ای دیگر در آغاز ۴۴ سالگی انقلاب باشیم.

سروری بیان داشت: اجرای بانگ تکبیر در شب ٢٢ بهمن و نور افشانی در سطح شهر کرمانشاه همزمان با سردادن ندای "الله اکبر" از برنامه‌های مهم شب پیروزی انقلاب اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه