logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو، در گفت‌وگو با دانا؛

کاهش قیمت ارز؛ مهمترین عامل موثر بر قیمت خودرو/ در صورت افزایش عرضه تا شب عید، قیمت خودرو کاهشی خواهد شد

کاهش قیمت ارز؛ مهمترین عامل موثر بر قیمت خودرو/ در صورت افزایش عرضه تا شب عید، قیمت خودرو کاهشی خواهد شد
رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو و نمایشگاه‌داران تهران گفت: تا پایان بهمن‌ماه احتمالاً روند کاهشی قیمت خودرو ادامه‌دار خواهد بود ولی با در نظر گرفتن این میزان عرضه، توسط خودروسازان به بازار، این کاهش جزئی خواهد بود.
[

سعید مؤتمنی رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه‌داران خودرو تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رانی راه دانا؛ درباره آخرین وضعیت بازار خودرو در آستانه شب عید اظهار کرد: بازار خودرو همچنان راکد است و باتوجه‌به اخبار منتشره در زمینه مذاکرات گویا فروشندگان از روند کاهشی قیمت دلار نگران هستند و این موضوع موجب شده تا تعداد فروشندگان خودرو نسبت به کسانی که قصد خرید دارند افزایش یابد.


رابطه بازار ارز و قیمت خودرو

وی ادامه داد: بازار خودرو همیشه نشان داده که بیشترین اثرپذیری را از بازار ارز دارد و امروز باوجوداینکه بازار ارز کاهشی است و فروشنده زیاد، اما خریداران به امید کاهش بیشتر نرخ ارز و خرید در قیمت‌های پایین‌تر، فعلاً نسبت به خرید خودرو و انجام معامله عقب‌نشینی کرده‌اند.

وی در زمینه قیمت خودروهای داخلی گفت: قیمت خودرو روند کاهشی دارد و به‌عنوان‌مثال خودرو پراید ۱۱۱ که تا ۱۸۵ میلیون تومان هم بالا رفته بود امروز زیر ۱۸۰ میلیون هم خریدار ندارد. پراید ۱۳۱ نیز امروز با قیمت زیر ۱۷۰ میلیون تومان به فروش رسید و دنا پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ هم نسبت به‌روز قبل، کاهش بیش از سه میلیون‌تومانی را در بازار خودروی کشور نشان می‌دهد.


اثر مذاکرات در ادامه ریزش قیمت خودرو

مؤتمنی درباره ادامه روند کاهشی قیمت خودرو گفت: تداوم کاهش قیمت خودرو در درجه اول به کاهش نرخ ارز و نتیجه نهایی مذاکرات مرتبط است و چنانچه از مذاکرات اخبار مثبتی منتشر شود احتمال دارد خودرو تا پایان سال ارزان‌تر هم شود.

وی توضیح داد: البته عده‌ای که برای شب عید خودرو نیاز داشتند از این فرصت استفاده کردند و اقدام به خرید خودرو کردند افزایش تعداد معاملات در هفته گذشته نیز به همین دلیل بود، اما تعداد خریداران واقعی امروز بسیار کمتر از همین بازه زمانی در سال‌های اخیر بوده که این نیز به همان دلیل انتظار برای کاهش قیمت است.


رکود در بازار خودرو به علت محدودیت‌های کرونایی

مؤتمنی گفت: شرایط بازار خودرو امسال هم مثل سال‌های قبل خوب نیست و دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو بازار مناسبی برای شب عید نداشتند و با شیوع مجدد سویه جدید و احتمال محدود شدن ترددها، به نظر می‌رسد امسال هم در بازار همین مسئله رکود حکم‌فرما باشد.

وی درباره واردات خودرو و تأثیر آن بر بازار خودرو گفت: به‌واسطه ایجاد رقابت و افزایش کیفیت بین تولیدکنندگان داخلی خودرو و ایجاد حق انتخاب برای خریدار ما همیشه با واردات خودرو موافق بودیم و نظر فروشندگان خودرو این است که بازار این کالا باید با توجه مصرفی بودن خودرو باید تأمین شود و همین میزان عرضه است که قیمت را مشخص می‌کند.


واردات انتخاب را به خریدار و کیفیت را به خودروساز باز می‌گرداند

مؤتمنی ادامه داد: ما از تولیدات داخلی همیشه حمایت کردیم و تاکید داشتیم که اگر خودروساز داخلی امکان تولید به‌اندازه نیاز داخل کشور را ندارد باید از طریق سیاست‌هایی مثل واردات این انگیزه برای رقابت در تولیدکننده ایجاد شود و خریداران ایرانی نیز وقتی کیفیت را در خودرو مشاهده کنند حتماً انتخابشان خودرو داخلی خواهد بود.

وی در پایان گفت: امید داریم تا با کاهش همه‌گیری این سویه جدید رونق هم به تولید و هم به بازار خودرو بازگردد و مردم در آستانه شب عید بتوانند با خیال آسوده خرید موردنیاز خود را انجام دهند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رانی راه دانا,
,
,
, رابطه بازار ارز و قیمت خودرو, رابطه بازار ارز و قیمت خودرو,
,
,
,
,
,
,
, اثر مذاکرات در ادامه ریزش قیمت خودرو, اثر مذاکرات در ادامه ریزش قیمت خودرو,
,
,
,
,
,
,
, رکود در بازار خودرو به علت محدودیت‌های کرونایی, رکود در بازار خودرو به علت محدودیت‌های کرونایی,
,
,
,
,
,
,
, واردات انتخاب را به خریدار و کیفیت را به خودروساز باز می‌گرداند, واردات انتخاب را به خریدار و کیفیت را به خودروساز باز می‌گرداند,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه