logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

درباره اوکراین رخ داد؛

محورهای رایزنی تلفنی یک ساعته میان بایدن و پوتین

محورهای رایزنی تلفنی یک ساعته میان بایدن و پوتین
کاخ سفید پیرامون گفتگوی تلفنی یک ساعته میان بایدن و پوتین اعلام کرد: اگر روسیه به تشدید تنش ها ادامه دهد، ایالات متحده آماده است کمک های خود به اوکراین را افزایش دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، تماس تلفنی امروز شنبه میان جو بایدن و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور آمریکا و روسیه درباره اوکراین پس از یک ساعت به پایان رسید.

بر اساس اعلام الجزیره، یک مقام کاخ سفید در این باره گفت: رییس جمهور بایدن به تماس خود با پوتین درباره بحران اوکراین پایان داد. تماس تلفنی بایدن و پوتین یک ساعت به طول انجامید.

کاخ سفید نیز در این خصوص اعلام کرد: بایدن در تماس تلفنی با پوتین درباره تشدید تنش در مرز روسیه و اوکراین گفتگو کرده است. بایدن به وضوح به پوتین اعلام کرد که روسیه در صورت تشدید تنش پیرامون اوکراین با عواقب آن از سوی ایالات متحده و متحدانش روبرو خواهد شد.

کاخ سفید اضافه کرد: اگر روسیه به تشدید تنش ها ادامه دهد، ایالات متحده آماده است کمک های خود به اوکراین را افزایش دهد.

به گزارش اسپوتنیک، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در گفتگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره تشدید تنش ها در مرز روسیه و اوکراین صحبت کرد.

این در حالیست که دفتر ریاست جمهوری فرانسه نیز ساعاتی پیش اعلام کرده بود که رؤسای جمهور دو کشور روسیه و فرانسه امروز شنبه در تماسی تلفنی در خصوص آخرین تحولات اوکراین گفتگو کردند.

در بیانیه صادره از سوی الیزه در این خصوص آمده است: ماکرون و پوتین رؤسای جمهور فرانسه و روسیه در تماسی تلفنی درباره تحولات اوکراین گفتگو کردند. رئیس جمهور ماکرون در این تماس تلفنی نگرانی های متحدان و شرکای اروپایی فرانسه را به همتای روس خود منتقل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه