برای بازی فردا ۲ مصدوم داریم؛

سولدو: پیروزی برای استقلالی‌ها مهم‌تر از بازی زیباست/ بازیکنان خارجی معیارهای مدنظرمان را نداشتند

سولدو: پیروزی برای استقلالی‌ها مهم‌تر از بازی زیباست/ بازیکنان خارجی معیارهای مدنظرمان را نداشتند
سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: بازیکنان خارجی معیارهای مدنظرمان برای جذب را نداشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زونیمیر سولدو، سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری پیس از بازی با استقلال، اظهار داشت: فردا بازی سختی با یکی از تیم‌های خوب لیگ برتر داریم. استقلال تیمی است که  تاکنون در لیگ برتر باخت نداشته و کسب سه امتیاز برایشان مهمتر از انجام بازی زیباست.

وی با بیان این که  توانستیم تا حدودی از مشکلات هفته گذشته عبور کنیم، تاکید داشت: فیلم چندین بازی استقلال را نگاه کرده‌ایم و بازیکنان را برای ارایه بازی زیبا و تماشاگرپسند، همراه با کسب نتیجه خوب آماده کرده‌ایم.

سولدو در مورد میزان رضایتش از تمرینات آماده‌سازی تیم در نیم فصل تصریح داشت: یک هفته به خوبی تمرین کردیم؛ اما به دلیل بیماری کرونا، کمی وقفه در روند آماده‌سازی تیم ایجاد شد. متاسفانه گرفتاری برخی از اعضای تیم به بیماری کرونا در نتیجه بازی گذشته تاثیر گذاشت که امیدوارم تمامی نفرات را در بازی با استقلال در اختیار داشته باشم.

سرمربی تراکتور بیان داشت: تمام تلاشمان را برای جذب بازیکنان جدید در نیم فصل انجام دادیم. بازیکنان خارجی، معیارهای مدنظرمان همچون کیفیت و آمادگی بالا را نداشتند. به همین دلیل سراغ بازیکنان داخلی رفتیم و توانستیم چند بازیکن در پست‌های مورد نیاز به تیم اضافه کنیم. امیدوارم این بازیکنان باعث ایجاد رقابت در تیم شوند و کمک حال ما در ادامه مسابقات باشند.

سولدو نهایتا درخصوص محرومان و مصدومان تیم برای بازی با استقلال گفت: عبدالله حسینی و محمد مسلمی‌پور را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه