نماینده مردم دامغان؛

دولت سیزدهم وارث فرسودگی و اختلال زیر ساخت‌های اینترنتی است/ برخی عامدانه به دنبال مشکل تراشی برای کشور هستند

دولت سیزدهم وارث فرسودگی و اختلال زیر ساخت‌های اینترنتی است/ برخی عامدانه به دنبال مشکل تراشی برای کشور هستند
علی اکبر علیزاده در رابطه با اختلال شبکه اینترنت کشور گفت: متاسفانه زیر ساخت های اینترنتی کشور در دولت گذشته با فرسودگی و عدم توسعه همراه بوده و مشکلات امروز در این حوزه نتیجه عدم توجه به زیر ساخت های اساسی کشور در دهه گذشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر علیزاده نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به اختلالات شبکه اینترنتی کشور گفت: متاسفانه زیر ساخت های مخابراتی و اینترنتی  کشور در دولت گذشته با فرسودگی و عدم توسعه همراه بوده و مشکلات امروز در این حوزه نتیجه عدم توجه به  زیر ساخت های اساسی در کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , مرآت,

این عضو خانه ملت در ادامه ابراز کرد: این حجم مشکلات به ارث رسیده از دولت قبلی را باید دولت سیزدهم متحمل شود که نیاز است مشکلاتی مانند سرعت اینترنت و پهنای باند را ارتقا دهد.

,

علیزاده علت مشکلات اخیر در این حوزه را افزایش کسب و کارهای مجازی و شیوع کرونا و لزوم استفاده بیش از ۱۵ میلیون دانش آموز از بستر اینترنت دانست.

,

وی با اشاره به اینکه برخی عامدانه به دنبال ربط دادن این اختلال به طرح صیانت هستند، افزود: بنا به فرموده امام راحل تفاله های امریکا در کشور به دنبال دامن زدن به مشکلات هستند و کسانیکه به این معضلات دامن می زنند خود باید پاسخگوی وضع موجود باشند.

,

نماینده مردم دامغان ابراز کرد: کلیات و جزئیات این طرح در کمیسیون مربوطه در حال بررسی است  و در صورت تصویب و پس از رای گیری و تایید شورای نگهبان اجرایی خواهد شد و نسبت دادن اختلالات شبکه اینترنت به این طرح بی پایه و اساس است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه