دبیر کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد:
سهم هزینه های جاری شهرداری یزد از بودجه ۱۴۰۱ تنها ۳۲ درصد است/تکمیل پروژههای نیمه تمام در مناطق محروم؛ اولویت فعالیت عمرانی
نیکونژاد گفت: در مجموع در لایحه بودجه سال جدید هزینه های جاری ۳۲ درصد بودجه و هزینه های عمرانی ۶۸ درصد بودجه را به خود اختصاص می دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مهدی نیکونژاد عضو شورای شهر یزد در حاشیه جهل و نهمین جلسه علنی شورای شهر یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به تصویب بودجه سال آینده شهرداری یزد با اکثریت آراء اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ فروش اموال دولتی کاهش قابل توجه ای یافته اما امکان استفاده از تسهیلات صرفا در زمینه پروژه های عمرانی برای شهرداری وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,دبیر کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هزینه های جاری با تاکید بر صرفه جویی و کاهش هزینهها، کاهش یافته است و در حوزه عمرانی افزایش درآمدهای عمرانی را داریم.
,به گفته عضو شورای اسلامی شهر یزد همچنین در لایحه بودجه ۱۴۰۱، اتمام پروژه های نیمه تمام و مناطق حاشیه نشین و مسئله عدالت محوری به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
,نیکونژاد گفت: در مجموع در لایحه بودجه سال جدید هزینه های جاری ۳۲ درصد بودجه و هزینه های عمرانی ۶۸ درصد بودجه را به خود اختصاص می دهند که رتبه خوب و قابل توجهی است.
,دبیر کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد، تصریح کرد: پس از تعیین راهبردهای لازم در حوزه عمرانی و رایزنی با مدیران مناطق، مقرر شد تا پروژه های ضروری دارای اولویت در حوزه عمرانی در دستور کار قرار گیرد.
,وی افزود: تعدادی از پروژه ها تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید و مقرر شده تا پروژه هایی که نیاز به زمان بیشتری دارند و یا برای اجرای نیازمند تملک اراضی خاصی هستند به سال ۱۴۰۱ موکول شوند.
,نیکو نژاد اضافه کرد: دو پروژه بوستان فخار و بوستان بزرگ شهر تا اواخر امسال آماده بهره برداری هستند و دغدغه مدیران شهرداری نیز باید این باشد که این دو پروژه تا تاریخ معین به بهره برداری برسند.
,دبیر کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد تاکید کرد: اقداماتی نظیر پیاده روسازی در مناطق مختلف و کف سازی در مناطق بافت تاریخی جزو فعالیت های روتین شهرداری هستند که مکرراً در حال انجام است.
,وی با اشاره به اینکه در هر منطقه پروژه های عمرانی در حال انجام است، گفت: پروژه هایی مانند پل ذکریای رازی و مجموعه ورزشی محله توحید نیز در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه