کارشناس مسائل سیاسی:
غربگراها منافع کشور را در ارتباط با غرب تعریف کردند/ اقتصاد متکی به غرب اشتباه محض است
بیژنی با بیان اینکه در سالهای گذشته ما اقتصادمان را متکی به غرب قرار داده بودیم، گفت: غرب با عدم پایبندی به تعهداتش ضربههای سنگینی به اقتصاد ما زد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد بیژنی، کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان در گفتوگو با هرمز با بیان اینکه برای هر کشور زنده و پویا، کشورهای همسایه باید در اولویت ارتباط و دیپلماسی باشند، البته به شرط حفظ احترام متقابل، اظهار کرد: در مسائل فرهنگی و اقتصادی اولویت ارتباط با نزدیک ترین کشورها به ما است و اگر این رابطه به درستی و با منطقی صحیح صورت بگیرد، منافع زیادی برای طرفین شکل می گیرد و اساسأ قادر خواهد بود تاحد زیادی نظام تحریم های ظالمانه را بشکند.
کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان تصریح کرد: در سال های گذشته دیدیم که غرب گراها تمام تخممرغها و منافع کشور را در چارچوب ارتباط با غرب تعریف کردند.
بیژنی افزود: درحالیکه منطق اقتضا می کند باید در این آوردگاه، بر اساس حکمت، عزت و مصلحت موازنه را به وجود آورد، به صورتی که تعادل ارتباط با غرب و شرق برقرار باشد، البته بر اساس همان سه اصل؛ برای اینکه اگر غرب تعهداتش را انجام نداد، ما دستمان از هر دو طرف کوتاه نباشد؛ و از سویی دیگر غرب ما را نیازمند مطلق به خود محسوب نکند.
,
,
وی با بیان اینکه در سال های گذشته ما اقتصادمان را متکی به رابطه غرب قرار داده بودیم، عنوان کرد: غرب با عدم پایبندی به تعهداتش ضربه های سنگینی به اقتصاد ما زد.
کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان تصریح کرد: از نظر فرهنگ و ایدئولوژی ما کشورهای شرقی و آسیایی و همسایگانمان به یکدیگر نزدیک تر هستیم و بسیاری از این کشورها در سال های گذشته علیه منافع ملی ما عمل نکردا اند. بنابراین می توانند شرکای بسیار بهتری از غرب باشند.
بیژنی با اشاره به اینکه کشور قطر یکی از همسایگان ما در حاشیه جنوبی و منطقه خلیج فارس است، گفت: درست است که از نظر جغرافیایی کشوری کوچک است اما از نظر منابع طبیعی غنی است و در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس کمترین چالش را با ما داشته و می توانند رابطه ای برد برد با وی طراحی نمود.
وی بیان کرد: قطر در یک تنگنایی است که از طرف عربستان به او تحمیل شده است و او می تواند با ارتباط درست و منطقی با کشور ما از این چالش خارج شود.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه