رئیس شبکه بهداشت شهریار:
بسیج جامعه پزشکی پیشقراول خدمت رسانی رایگان به مناطق محروم است/ اجرای طرح سلامت پزشکی در شهریار
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهریار بر اجرای طرح تحول نظام سلامت پزشکی در توابع استان تهران تاکید کرد و گفت: با اعزام تیم های پزشکی در بیمارستان های صحرایی، ویزیت رایگان و عملیات امدادی با تمام توان به مناطق محروم و توابع خدمات پزشکی ارائه دادیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سپید پوش; دکتر جمشید واشانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهریار در جمع پزشکان، پرستاران و مددکاران اظهار داشت: ما باید در لباس بسیج بسیجی خدمت گذار مردم این انقلاب و این ملت باشیم تا در حوزه سلامت درصدی از دغدغه ها و مشکلات آنان را برطرف سازیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , سپید پوش,وی در ادامه عنوان کرد: اقدام خوبی که در طرح تحول سلامت روی داد شرایط مناسبی بود که در اوایل سالجاری اجرایی شد وبسیج جامعه پزشکی می تواند در راستای عملیاتی شدن این طرح رنگ و بوی بهتری به آن ببخشد.
,رئیس شبکه بهداشت و درمان شهریار عزم وزیر بهداشت را در اجرایی شدن این طرح جدی عنوان کرد و گفت: آقای دکتر هاشمی وزیر محترم، تیم همراهشان و روسای محترم دانشگاه ها مجموعه های اجرایی عملیاتی در سطح شبکه تا خانه بهداشت نقش بسزایی در طرح تحول سلامت داشته اند.
,واشانی همچنین افزود: در این راستا ما نیز با تمام توان طرح تحول نظام سلامت را در شهرستان شهریار اجرایی کردیم و در حوزه سلامت تحولی بزرگ بوجود آوردیم.
,وی در ادامه به اعزام تیم های پزشکی به بیمارستان های صحرایی اشاره کرد و ادامه داد: با اعزام تیم های پزشکی در بیمارستان های صحرایی، ویزیت رایگان و عملیات امدادی با تمام توان به مناطق محروم و توابع خدمات پزشکی ارائه دادیم.
,رئیس شبکه بهداشت و درمان شهریار در پایان خاطرنشان کرد: در این زمینه گام های مختنلف و برنامه های کاربردی بسیاری صورت گرفته و با موفقیت نسبی همراه بوده است و میزان نارضایتی مردم از ۳۰% به ۱۰% در شهرهای بزرگ و از ۱۰% به ۳% در روستاها کاهش یافته است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه