کارشناس مسائل بین الملل:
اوکراین در منجلاب وعده های غرب گرفتار شد/ آمریکا از وقوع این جنگ سود می برد
بیاتی گفت: اوکراین با فریب وعده های غرب، در منجلاب آنها گرفتار شد و آمریکا و اروپا علیرغم درخواست کمک و عضویت در ناتو حاضر به اجابت درخواست این کشور نشدند و صرفا با مطرح کردن اعمال تحریم علیه روسیه، به دنبال حمایت از اوکراین هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛بیاتی کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با دیار آفتاب در خصوص جنگ اوکراین و علل وقوع چنین جنگی، گفت: یکی از خطوط قرمز روسیه، گسترش ناتو به شرق اروپا و پیوستن اوکراین به این سازمان است. این در حالی بود که اروپا و آمریکا بارها با ارسال سیگنال هایی خواستار پیوستن اوکراین به ناتو بودند. این تحریک ها پس از وقوع انقلاب رنگی در اوکراین بیشتر شد و باعث فاصله گرفتن این کشور از روسیه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب ,وی افزود: اوکراین با فریب وعده های غرب، در منجلاب آنها گرفتار شد و آمریکا و اروپا علیرغم درخواست کمک و عضویت در ناتو حاضر به اجابت درخواست این کشور نشدند و صرفا با مطرح کردن اعمال تحریم علیه روسیه، به دنبال حمایت از اوکراین هستند.
بیاتی تصریح کرد: روسیه در تهاجم خود به همسایه غربی به دنبال خلع سلاح شدن اوکراین و اطمینان از نپیوستن آن به ناتو است. اوکراین که به دنبال حمایت غرب برای مقابله با روسیه بود و در حال حاضر خود را در این معرکه تنها می بیند، هیچ راهی جز مذاکره و تامین خواسته های روسیه ندارد.
این کارشناس بین الملل با بیان اینکه آمریکا از جنگ روسیه با اوکراین به دنبال منافعی است، گفت: آمریکایی ها که اصلی ترین دشمنان خود را ایران(در حوزه ایدئولوژیک) چین(در حوزه اقتصادی) و روسیه(در حوزه نظامی) می دانند، با شروع این جنگ بهانه لازم برای تحریم روسیه را بدست آوردند تا بتوانند این اقدام را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت نفت از دیگر تبعات چنین جنگی است که برای کشوری مانند آمریکا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت در جهان است، منفعت دارد. از طرفی این جنگ می تواند فرصت خوبی برای آمریکا باشد تا فضایی را برای فروش تسلیحات خود به اروپا ایجاد کند و از این طریق به سود خوبی برسد. لذا در مجموع آمریکا از بوجود آمدن چنین جنگی سود می برد.
انتهای پیام/
وی افزود: اوکراین با فریب وعده های غرب، در منجلاب آنها گرفتار شد و آمریکا و اروپا علیرغم درخواست کمک و عضویت در ناتو حاضر به اجابت درخواست این کشور نشدند و صرفا با مطرح کردن اعمال تحریم علیه روسیه، به دنبال حمایت از اوکراین هستند.
,بیاتی تصریح کرد: روسیه در تهاجم خود به همسایه غربی به دنبال خلع سلاح شدن اوکراین و اطمینان از نپیوستن آن به ناتو است. اوکراین که به دنبال حمایت غرب برای مقابله با روسیه بود و در حال حاضر خود را در این معرکه تنها می بیند، هیچ راهی جز مذاکره و تامین خواسته های روسیه ندارد.
,این کارشناس بین الملل با بیان اینکه آمریکا از جنگ روسیه با اوکراین به دنبال منافعی است، گفت: آمریکایی ها که اصلی ترین دشمنان خود را ایران(در حوزه ایدئولوژیک) چین(در حوزه اقتصادی) و روسیه(در حوزه نظامی) می دانند، با شروع این جنگ بهانه لازم برای تحریم روسیه را بدست آوردند تا بتوانند این اقدام را انجام دهند.
,وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت نفت از دیگر تبعات چنین جنگی است که برای کشوری مانند آمریکا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت در جهان است، منفعت دارد. از طرفی این جنگ می تواند فرصت خوبی برای آمریکا باشد تا فضایی را برای فروش تسلیحات خود به اروپا ایجاد کند و از این طریق به سود خوبی برسد. لذا در مجموع آمریکا از بوجود آمدن چنین جنگی سود می برد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه