اخبار داغ

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه :

هزینه های مصرف آب و برق مددجویان تحت پوشش بهزیستی کرمانشاه رایگان می شود

هزینه های مصرف آب و برق مددجویان تحت پوشش بهزیستی کرمانشاه رایگان می شود
فرحناز محمدی از رایگان شدن هزینه های مصرف آب، برق و گاز مددجویان کم مصرف خبر داد و گفت: هدف از انجام این اقدام کمک به اقشار کم درآمد و نیازمند جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرحناز محمدی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، از رایگان شدن هزینه های مصرف آب، برق و گاز مددجویان کم مصرف تحت پوشش سازمان بهزیستی استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: هدف از انجام این اقدام کمک به اقشار کم درآمد و نیازمند جامعه است.

وی با بیان اینکه 35 خانوار مستمری بگیر تحت پوشش سازمان بهزیستی در سطح استان کرمانشاه هستند، افزود: بیش از ۹۰ درصد اطلاعات مربوط به این خانوارها جمع بندی شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: اطلاعات مذکور در آینده نزدیک به سازمان بهزیستی و دستگاه های خدمات رسان ارسال می شود.

وی عنوان کرد: همچنین در فاز دوم برخورداری خانوارهای نیازمند از خدمات رایگان آب، برق و گاز درصدد جمع بندی اطلاعات برای افرادی هستیم که به صورت مستمر  تحت پوشش این نهاد قرار ندارند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: چگونگی برخورداری از تبصره های موجود بر اساس قوانین جاری صورت می گیرد.

محمدی با بیان اینکه درباره زمان اجرای طرح مذکور بخشنامه یا دستورالعملی ابلاغ نشده، تصریح کرد: همه مددجویان مستمری بگیر که در مراکز مثبت زندگی پرونده دارند، مشمول اجرای این طرح خواهند شد.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه