سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندر بوشهر:
ایجاد ایستگاه های جدید آتش نشانی در بوشهر/ جدی ترین آمار آتش سوزی های بوشهر
اسماعیل جوهرزاده با اشاره به راه اندازی ایستگاه در سرتل و شهرک نیایش گفت: 4 ایستگاه با ظرفیت 109 نیرو در شهرستان بوشهر مشغول به کار هستند که با توجه به قرار گرفتن پایگاه های هوایی و دریایی نیاز به راه اندازی دو ایستگاه آتش نشانی در بوشهر است که در حال پیگیری هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"،اسماعیل جوهرزاده سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندر بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من با 18 سال سابقه کار و با مدرک کارشناسی آتش نشانی و خدمات ایمنی عهده دار سرپرستی این نهاد شده ام تا بتوانم با همکاری همه دستگاه ها بتوانیم خدمات خوبی برای مردم ارائه کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"،,وی با اشاره به اینکه کارکنان این اداره با روحیه بالایی به کار خود ادامه می دهند افزود: اهداف ما بالابردن سطح علمی و عملی نیروهای آتش نشانی شهرستان بوشهر است.
,جوهرزاده بیان کرد: ساماندهی ایستگاه های آتش نشانی، نوسازی و مجهز کردن تجهیزات، راه اندازی سیستم های جی پی اس در دستور کار داریم تا بتوانیم در هنگام وقوع حادثه د رکمترین زمان بهترین خدمات را به شهروندان ارائه دهیم.
,وی با توجه به راه اندازی ایستگاه در سرتل و شهرک نیایش گفت: در حال حاضر 4 ایستگاه با ظرفیت 109 نیرو در شهرستان بوشهر مشغول به کار هستند که با توجه به قرار گرفتن پایگاه های هوایی و دریایی نیاز به راه اندازی دو ایستگاه آتش نشانی در بوشهر است که در حال پیگیری هستیم.
,سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندر بوشهر یادآور شد: در سال های گذشته تعدادی نیروی خانم برای کادر عملیاتی استخدام شدند که باتوجه به شرایط در حال حاضر در قسمت اداری مشغول هستند و در مواقع نیاز به کادر عملیاتی می پیوندند.
,وی تاکید کرد: سازمان آتش نشانی به لباس مخصوص آتش نشان و دستگاه تنفس دارد که با توجه به پیگیری های انجام شده در کوتاه ترین زمان خریداری و در اختیار ایستگاه ها قرار خواهد گرفت.
,جوهر زاده خاطر نشان کرد: بنا به درخواست ادارت دولتی و خصوصی این سازمان قادر به برگزاری دوره های آموزشی است و بعد اتمام دوره مدرک معتبر صادر خواهد کرد.
,وی گفت: شهروندان باید در نظر داشته باشند که در هنگام شنیدن صدای آژیر نیروهای امدادی با آنان همکاری کنند تا همکاران ما بتوانند در اولین فرصت جان شهروندان را نجات دهند.
,سرپرست سازمان آتش نشانی با توجه به عمکرد این اداره در آبان ماه بیان کرد: در ماه گذشته 17 آتش سوزی منزل مسکونی، 4 آتش سوزی خودرو، 3 آتش سوزی اماکن تجاری، 21 مورد آتش سوزی زایعات، 5 مورد آتش سوزی تابلوهای برق، 8 مورد تصادف و 38 مورد خدمات ایمنی که به سامانه 125 گزارش شده است.
,جوهر زاده در پایان افزود: روز 12 آذر را به نام روز معلولین نام گذاری شده است که در مجموعه پرنیان- خیابان عاشوری با همکاری سازمان آتش نشانی و سازمان بهزیستی مسابقه نقاشی برگزار می شود و در پایان به برگزیده شدگان جوایزی اهدا خواهد شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه