فرمانده سپاه شهرستان خبر داد؛

توزیع ۱۸۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان در کاشمر/ هفتمین مرحله رزمایش کمک مومنانه اجرایی ‌شد

توزیع ۱۸۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان در کاشمر/ هفتمین مرحله رزمایش کمک مومنانه اجرایی ‌شد
یعقوبیان گفت: در هفتمین مرحله رزمایش کمک مومنانه همزمان با اعیاد شعبانیه در کاشمر ۱۸۰۰ بسته حمایتی ویژه نیازمندان توزیع ‌شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی یعقوبیان، فرمانده سپاه کاشمر در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: رزمایش کمک‌های مومنانه با شیوع ویروس منحوس کرونا در کاشمر مانند تمام کشور با آبرو و عزت برگزار شده و در این مدت مردم، خیرین و ادارات خدمات‌رسان پای کار بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با بیان اینکه همزمان با مناسبت های مختلف کمک‌ها به صورت هدفمند و با شناسایی افراد نیازمند شهرستان کاشمر در اختیار آنها قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری هفت مرحله کمک مومنانه در شهرستان با توزیع 11 هزار و 300 بسته معیشتی انجام شد.

,

فرمانده سپاه کاشمر با تاکید بر اینکه 1800 بسته معیشتی به ارزش ریالی هر بسته 5 میلیون ریال در مرحله هفتم همزمان با اعیاد شعبانیه بین نیازمندان توزیع می شود، تصریح کرد: در حوزه محرومیت زدایی، اهدای کمک جهیزیه به نوعروسان نیازمند هم در دستور کار سپاه شهرستان قرار داشته و از ابتدای سال بالغ بر 60 سری جهیزیه توزیع شده است.

,

وی با اشاره به اینکه گروه های جهادی شهرستان هم در حال مرمت خانه های نیازمندان، منازل محرومان و کمک به ساخت مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند، اذعان کرد: 4 پروژه ساخت منزل مسکونی مربوط به قرارگاه خاتم الانبیاء به گروه های جهادی شهرستان واگذار شده که 2 پروژه آن به بهره برداری رسیده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه