حتی استادیوم آزادی هم باید نواقصش رفع شود

مهدی: برای حضور بانوان در لیگ به زیرساخت نیاز داریم/ هر ورزشگاهی زیرساخت‌ها را داشته باشد، می‌تواند میزبان تماشاگران تا سقف 30 درصد باشد

مهدی: برای حضور بانوان در لیگ به زیرساخت نیاز داریم/ هر ورزشگاهی زیرساخت‌ها را داشته باشد، می‌تواند میزبان تماشاگران تا سقف 30 درصد باشد
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: هر ورزشگاهی زیرساخت‌های ممکن را داشته باشد، می‌تواند میزبان حضور تماشاگران تا سقف 30 درصد باشد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم قرعه‌کشی مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های جام حذفی فوتبال ایران با حضور مجید نامجومطلق و فرشاد پیوس در محل سازمان لیگ برگزار شد و تیمهای حاضر در این مرحله حریفان خود را شناختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران درباره حضور تماشاگران در دربی اظهار داشت: بعضی از صحبت‌ها منوط به تصمیم شورای تامین هست. یکی از اعضای این شورا ستاد مقابله با کروناست و این ۳۰ درصد تماشاگران به واسطه پروتکل‌ها بوده. هر ورزشگاهی زیرساخت‌های ممکن را داشته باشد، می‌تواند میزبان حضور تماشاگران تا همین سقف باشد. سازمان لیگ خودش را وارد این موضوعات نمی‌کند و فروش بلیت الکترونیک با ارتباط سامانه امید شرط است تا ریسک ابتلا به حداقل برسد.

,

وی در پاسخ به این سئوال که آیا شاهد حضور تماشاگران در بازیهای تیم ملی نیز خواهیم بود، گفت: ورود تماشاگران به بازی‌های تیم ملی در راستای مسئولیت سازمان لیگ نیست و برای فدراسیون فوتبال است. شاید اطلاعات را نشود بیان کرد.

,

مهدی در واکنش به انتقادات درباره فشردگی لیگ بیان کرد: درباره فشردگی لیگ، این را می‌پذیرم. طی ۲ سال گذشته ۲ ماه و نیم تعویق لیگ داشتیم. این تاخیرهای تحمیلی به واسطه کرونا، شرایط را سخت کرده تا در جام جهانی و لیگ قهرمانان هم اگر جبران نکنیم، هم تیم‌های ملی و باشگاهی ضرر می‌کنند. فشار هست تا لیگ را به پایان برسانیم. اگر این تاخیر جبران نشود، ضرر زیادی می‌کنیم. یک نیم‌فصل همه جام جهانی می‌بینند و نیم‌فصل دوم بعد از جام جهانی خواهد بود.

,

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران درباره اینکه آیا برای حضور بانوان در بازی های لیگ شرایط مهیا شده، گفت: نیز فعلا بحث حضور بانوان برای لیگ برتر اعلام نشده و فقط برای تیم ملی بوده. فیفا می‌داند که درباره لیگ بومی برای حضور تماشاگران زن به زیرساخت نیاز داریم. تایید میزبانی ورزشگاه امام رضا برای میزبانی ملی را گرفتیم تا شهری جز تهران میزبان باشد. بسترها باید بهبود یابد تا الزامات فیفا رعایت شود. مشکل زیرساخت داریم و باید چارچوب‌ها را رعایت کنیم.

,

وی افزود: در این ۲ سال کرونا اقدام خاصی نشد تا این نواقص رفع شود، حتی استادیوم آزادی هم باید نواقصش رفع شود و روزهای خوبی نداریم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه