logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

درگیری اوکراین و روسیه تورم آمریکا و اتحادیه اروپا را افزایش می دهد

درگیری اوکراین و روسیه تورم آمریکا و اتحادیه اروپا را افزایش می دهد
افزایش قیمت انواع خوراک دام هزینه های تولید محصولات پروتئینی را افزایش داده است و می تواند باعث افزایش تورم در آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلیس و تمام کشورهای توسعه یافته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین نگرانی جامعه جهانی از تامین امنیت غذایی و افزایش قیمت کالاهای اساسی بیشتر شده است، این دو کشور در مجموع 30 درصد غلات جهان را تامین می کنند.

روزنامه انگلیسی فاینانشال تایمز نوشت: اوکراین پنجمین کشور بزرگ صادر کننده گندم در جهان است اما با وجود درگیری در این کشور کشاورزان نمی دانند که آیا کشت بهاره گندم را می توانند انجام دهند یا نه؟

اکنون زمان کشت این محصول است و باید کشت تا اواخر ماه آوریل به پایان برسد اما نگرانی درباره کشت این محصول وجود دارد و در این صورت کمبود تولید، سال آینده را نیز تهدید خواهد کرد. این کشور خاک و شرایط آب و هوایی بسیار مناسب برای کشت انواع محصولات کشاورزی بویژه غلات دارد و با این وضع بعید است که کشاورزان بتوانند برنامه کشت خود را در سال جاری تکمیل کنند.

این گزارش می نویسد بخشی از خاک حاصلخیز کشاورزی اوکراین اکنون درگیر عملیات نظامی است و انجام عملیات کشت تقریبا امکانپذیر نیست. به علاوه مسئولان محلی می گویند برای کشت محصول در برخی از مناطق نیاز به مین زدایی است و در این شرایط نمی توان ادوات کشاورزی را به این مناطق وارد کرد.

*تاثیر تا 50 درصدی تحولات روسیه و اوکراین در عرضه محصولات اساسی در جهان

بر اساس این گزارش در صورتی که این جنگ به زودی متوقف نشود جامعه جهانی با کمبود 10 تا 50 درصدی محصولات اساسی نظیر گندم، جو و دانه روغنی مواجه خواهد شد.

افزایش قیمت انواع خوراک دام هزینه های تولید محصولات پروتئینی را افزایش داده است و می تواند باعث افزایش تورم در آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلیس و تمام کشورهای توسعه یافته شود.

در بازار بورس شیکاگو گندم رکورد جدیید را ثبت کرد فشار تورمی بر بودجه کشورها بیشتر شده و باید هر چه زودتر جامعه جهانی فکری برای این وضع بکند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه