اخبار داغ

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان کرمانشاه مطرح کرد؛

عدم نظارت و برخورد با عرضه کنندگان غیرمجاز ماهی در کرمانشاه/ بازار فروش ماهی وضعیت خوبی ندارد

عدم نظارت و برخورد با عرضه کنندگان غیرمجاز ماهی در کرمانشاه/ بازار فروش ماهی وضعیت خوبی ندارد
میثم غلامی گفت: متاسفانه اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشت کرمانشاه با وانت های ماهی فروش که در چندشنبه بازارها بساط پهن می کنند، برخورد نمی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم غلامی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: ماهی قزل آلا در کرمانشاه بیشترین تقاضا را دارد.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان کرمانشاه خاطر نشان کرد: ماهی مصرفی قزل آلا در کرمانشاه از ریجاب، پلنگان، کامیاران و خرم آباد تامین می شود.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان در مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین تولید می‌شود لذا ماهی های آزاد از این شهرستان و همچنین از جنوب نیز وارد کرمانشاه می شوند.

غلامی از مشکلات صنف ماهی فروشان در کرمانشاه سخن گفت و اظهار داشت: وجود وانت بارهایی که با قرار دادن تانکر آب در پشت ماشین خود اقدام به فروش ماهی می کنند از جمله مهم ترین مشکلات است.

وی ادامه داد: متاسفانه اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشت با این وانت های ماهی فروش که در چندشنبه بازارها نیز بساط پهن می کنند برخورد نمی کند.

غلامی خاطر نشان کرد: ما چندین مرتبه این مشکلات را به صورت مکتوب به ادارات مختلف اطلاع دادیم اما هیچ جوابی نگرفتیم.

وی همچنین بیان داشت: ماهی های دریایی از جمله سالمو، شوریده، زبیدی، حلوا و.. به دلیل اینکه قیمتشان بالاست مصرفشان کمتر است.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان کرمانشاه افزود: از آنجا که مردم قدرت خرید ماهی را ندارند بازار فروش ماهی وضعیت خوبی ندارد.

وی در جواب اینکه آیا راه اندازی بازار و نمایشگاه بر درآمد فروشندگان تاثیر می گذارد، گفت: این کار تاثیر چندانی ندارد چون قیمتها ها بالا است البته این افزایش قیمت ها مربوط به بالا رفتن قیمت نهاده ها و خوراک ماهیان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه