پیگیری سوژه های مردمی:
گلایه شهروندان از اختلال و کندی سرعت اینترنت در لنده/رفع مشکل اختلال اینترنت در آینده نزدیک
در ادامه پیگیری سوژه های مردمی در شهرستان لنده امروز به بررسی مشکلات اختلال اینترنت و کندی سرعت آن در گفت وگو با شهروندان لنده ای و مسولان پرداختیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس، در ادامه پیگیری سوژه های مردمی در شهرستان لنده امروز به بررسی مشکلات اختلال اینترنت و کندی سرعت آن در گفت وگو با شهروندان لنده ای و مسولان پرداختیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,حسینی از دانشجویان شهرستان لنده در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: در چند هفته گذشته مشکلات سرعت اینترنت باعث شده است تا در هنگام ورود به کلاس های دانشگاه که به صورت مجازی برگزار می شود با مشکلات اساسی مواجه شویم.
,وی افزود: انتظار داریم که مسئولان شهرستان و استان هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات اینترنتی و افزایش سرعت آن اقدام کنند تا دانشجویان و دانش اموزان کمتر متضرر شوند.
,محمدی یکی دیگر از شهروندان لنده ای گفت: حقیقتا در بحث استفاده از اینترنت چندین هفته است که مشکلات اساسی در هنگام استفاده از نرم افزار های آموزشی و شبکه شاد دانش آموزانمان مشکل داریم.
,این شهروند لنده ای گفت: باتوجه به نیاز ضروری استفاده از اینترنت و گسترش روز افزون خدمات در قالب های مختلف برای استفاده شهروندان انتظار داریم این مشکل هرچه سریعتر رفع شود.
,رئیس اداره مخابرات شهرستان لنده در گفت و گو با صبح زاگرس ضمن تائید مشکلات در حوزه کاهش سرعت اینترنت گفت: چندین روز است که مشکلات و اختلالاتی در بحث اپراتورهای مختلف و تلفن های ثابت داریم.
, صبح زاگرس ,

, احمد رئیس زاده گفت: این مشکل تنها مختص به شهرستان و استان کهگیلویه وبویراحمد نیست بلکه یک مشکل کشوری است که بیشتر مناطق کشور با آن مواجه هستند.
,وی افزود: برابر پیگیری های صورت گرفته از طریق مسولان استانی و ملی قرار است در آینده نزدیک این مشکل در سطح ملی برطرف شود که شهرستان ها نیز شامل این عیب یابی و رفع مشکل خواهند شد.
,خبرنگار: میری
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه