بازی سوم تعیین‌کننده تیم سوم

لیگ برتر بسکتبال بانوان| تساوی 1 – 1 در فینال / برد نفسگیر شیمیدر مقابل بهمن

لیگ برتر بسکتبال بانوان| تساوی 1 – 1 در فینال / برد نفسگیر شیمیدر مقابل بهمن
در nومین بازی فینال و رده بندی لیگ برتر بسکتبال تیمهای نفت آبادان و شیمیدر به پیروزی رسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دومین دیدار رده‌بندی و فینال لیگ برتر بسکتبال بانوان امروز برگزار شد که تیم‌های نفت آبادان و اکسون در دیدار رده‌بندی به مصاف هم رفتند. در فینال هم گروه بهمن و شیمیدر مقابل هم قرار گرفتند.

در رده بندی پالایش نفت آبادان که بازی اول خود را واگذار کرده بود در دیدار امروز ۶۲ بر ۵۴ پیروز شد تا بازی سوم تعیین‌کننده تیم سوم باشد.
در مرحله فینال که گروه بهمن بازی اول را ۷۰ بر ۵۹ برده بود، در نیمه اول بازی دوم عملکردی بسیار ضعیف از خود نشان داد اما در کوارتر سوم موفق شد اختلافات را با حریف کمتر کند و ۱۴ اختلاف پوئن را در کوارتر سوم به ۶ اختلاف برساند. کوارتر سوم ۴۸ بر ۴۶ به سود شیمیدر به پایان رسید.
در کوارتر چهارم بازهم گروه بهمن اختلاف را کمتر کرد اما در نهایت، شیمیدر با نتیجه ۶۷ بر ۶۳ به برتری رسید تا تیم‌ها هر کدام یک برد را در کارنامه داشته باشند. شیمیدر در حالی راهی فینال شد که در مرحله قبل معصومه اسماعیل زاده یکی از بهترین بازیکنان کشورمان را به دلیل آسیب‌دیدگی در اختیار ندارد.
بازی سوم روز دوشنبه برگزار می‌شود و مسابقات فینال ۳ از ۵ خواهد بود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه