به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فاروج، هاشم بهشتی افزود: از ابتدای سال تاکنون 119 فقره تسهیلات پرداخت و 121 نفر با استفاده از این تسهیلات فرصت شغلی یافتند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فاروج، هاشم بهشتی افزود: از ابتدای سال تاکنون 119 فقره تسهیلات پرداخت و 121 نفر با استفاده از این تسهیلات فرصت شغلی یافتند., فاروج,وی رقم تسهیلات پرداخت شده را،7میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: آخرین تسهیلات پرداخت شده مربوط به فرزندان یکی از مددجویان برای ایجاد قصر بازی بوده است.
بهشتی گفت: برای ایجاد این فضای تفریحی، 150 میلیون ریال تسهیلات پرداخت و برای سه نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
به گفته این مسئول، درآمد ماهیانه برآورده شده برای این فرصت شغلی، 10میلیون ریال است.
وی گفت: کمبود این فضا برای کودکان شهرستان احساس می شد که با 80 متر زیربنا این فضا ایجاد شده و به مرور توسعه می یابد.
انتهای پیام/ص
وی رقم تسهیلات پرداخت شده را،7میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: آخرین تسهیلات پرداخت شده مربوط به فرزندان یکی از مددجویان برای ایجاد قصر بازی بوده است.
, وی رقم تسهیلات پرداخت شده را،7میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: آخرین تسهیلات پرداخت شده مربوط به فرزندان یکی از مددجویان برای ایجاد قصر بازی بوده است.,بهشتی گفت: برای ایجاد این فضای تفریحی، 150 میلیون ریال تسهیلات پرداخت و برای سه نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
, بهشتی گفت: برای ایجاد این فضای تفریحی، 150 میلیون ریال تسهیلات پرداخت و برای سه نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.,به گفته این مسئول، درآمد ماهیانه برآورده شده برای این فرصت شغلی، 10میلیون ریال است.
, به گفته این مسئول، درآمد ماهیانه برآورده شده برای این فرصت شغلی، 10میلیون ریال است.,وی گفت: کمبود این فضا برای کودکان شهرستان احساس می شد که با 80 متر زیربنا این فضا ایجاد شده و به مرور توسعه می یابد.
, وی گفت: کمبود این فضا برای کودکان شهرستان احساس می شد که با 80 متر زیربنا این فضا ایجاد شده و به مرور توسعه می یابد.,انتهای پیام/ص
,]
ارسال دیدگاه