logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه:

جشنواره "عکس زیبایی‌های استان کرمانشاه" نوروز ۱۴۰۱ برگزار می‌شود

جشنواره "عکس زیبایی‌های استان کرمانشاه" نوروز ۱۴۰۱ برگزار می‌شود
علی صابر گفت: به مناسبت فرا رسیدن نوروز و فصل بهار جشنواره عکس زیبایی‌های کرمانشاه برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صابر در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: به مناسبت فرا رسیدن نوروز و فصل بهار جشنواره مردمی عکس زیبایی‌های کرمانشاه برگزار می‌شود.

 وی به قوانین فراخوان جشنواره عکس زیبایی‌های استان کرمانشاه در نوروز اشاره کرد و گفت: موضوعات جشنواره آئین‌های فرهنگی، مذهبی و جاذبه‌های طبیعی گردشگری استان کرمانشاه بوده و عکس‌ها باید با دوربین حرفه‌ای گرفته شده باشد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه هر شرکت‌کننده باید حداکثر هشت عکس ارسال کند، افزود: هر هنرمند به همراه عکس‌های ارسالی باید یک فایل که در آن خود را معرفی کرده به همراه شماره تماس و مشخصات جغرافیایی عکس، به شماره تلگرام ۰۹۳۸۹۳۸۸۸۹۹ ارسال کند.

 وی به فرمت و مشخصات تصاویر اشاره کرد و گفت: عکس ها با فرمت jpeg در اندازه ضلع کوچک حداقل ۲۴۵۰ پیکسل باشد و عکس‌های ارسالی نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، والتر مارک، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند.

صابر بیان کرد: دبیرخانه جشنواره حق استفاده از عکس‌های پذیرفته شده را برای چاپ در کتاب، بروشور، انتشارات، شبکه‌های مجازی و موارد تبلیغاتی با ذکر نام عکاس را دارد.

 وی با بیان اینکه ارسال آثار به معنی پذیرش تمامی مقررات این جشنواره است، تصریح کرد: ارسال‌کننده عکس مالک اثر شناخته می‌شود و هرگونه مسئولیت ناشی از آن و پاسخگویی به پیامدهای حقوقی با ارسال‌کننده اثر است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه زمان ارسال آثار از ۲۰ اسفندماه سال جاری تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ است و داوری آن در روز دهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ انجام می‌شود.

به گفته این شخص مسئول؛ 28 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ اختتامیه جشنواره به همراه اهدای جوایز برگزار می‌شود.

 وی گفت: به برگزیدگان به ترتیب نفر اول پانزده میلیون ریال، نفر دوم ۱۰ میلیون ریال، نفر سوم پنج میلیون ریال و ۱۰ نفر شایسته تقدیر، هر نفر ۲ میلیون ریال جایزه داده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه