در بیانیه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مطرح شد؛
محکومیت گردن زدن ۸۱ نفر در عربستان/ خونهای ریختهشده به انقراض آلسعود سرعت میبخشد

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با محکوم کردن گردن زدن 81 نفر توسط حکومت عربستان سعودی تصریح کرد: خونهای ریخته شده و بیداری انسانهای آزادیخواه موجب سرعت بخشیدن به انقراض سلطنت آل سعود و مرگ زودرس گاو شیرده شیطان بزرگ میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی گردن زدن 81 نفر از سوی حکومت عربستان سعودی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بیانیهای صادر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,متن بیانیه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به شرح ذیل است:
, متن بیانیه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به شرح ذیل است:,انا لله و انا الیه راجعون
, انا لله و انا الیه راجعون,رژیم سفاک آل سعود عربستان بار دیگر چهره جنایت کار خود را به نمایش گذاشت و در مقابل رفتار دوگانه و سکوت کشورها و سازمان های بین المللی مدعی دفاع از حقوق بشر، ۸۱ انسان بیگناه از جمله ۴۱ شیعه فعال فرهنگی و مذهبی اهل منطقه الحساء و القطیف را به بهانه های واهی به تحریک و صحنه گردانی شیطان بزرگ، آمریکای ام الفساد و رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی در یک روز اعدام کرد.
,رژیم جنایتکار عربستان باید بداند اگر به دلیل سکوت جامعه بین الملل به ارتکاب جنایت دردمنشانه، زندانی کردن انسانهای بیگناه و آزادی خواه، اعمال شکنجه و اقدام وحشیانه، حمایت بی دریغ از سازمان های تروریستی خصوصا داعش خون آشام، ریختن خون مردم مظلوم عراق، سوریه، یمن ، مقابله با آزادی بیان و خفه کردن فریاد به حق مردم عربستان و اعدام شخصیت های مورد احترام آنها همانند: آیت الله باقر النمر و اعدام شهدای مظلوم اخیر که در جهت خوش رقصی به آمریکا و صهیونیست تروریست پرور عادت کرده است نه تنها سودی نخواهد برد بلکه خونهای پاک ریخته شده و بیداری انسانهای خداجو و آزادی خواه و ظلم ستیز موجب سرعت بخشیدن به زوال و انقراض سلطنت دست نشانده آل سعود و مرگ زودرس گاو شیرده شیطان بزرگ خواهد شد.
,جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، ضمن ابراز همدردی با مردم ستمدیده عربستان از جمله مناطق الحساء و القطیف بخصوص خانواده های داغدیده شهدای مظلومِ این جنایت بزرگ، قتل عام و کشتار بیرحمانه رژیم آل سعود خائن که با حمایت دشمنان اسلام به رهبری آمریکا و مولود ناخلف او اسرائیل غاصب صورت گرفت همچنین سکوت کشورها و سازمانهای بین المللی مدعیان دفاع از حقوق بشر و همپیمانی برخی از دولت های اسلامی با رژیم اشغالگر قدس شریف و فلسطین مظلوم را شدیداً محکوم مینماید.
,همچنین فرصت را غنیمت شمرده و از نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به منظور صیانت و حفاظت از امنیت نظامجمهوری اسلامی، رژیم غاصب و تروریستی صهیونیستی را که در همسایگی ایران اسلامی مشغول توطئه چینی و برنامه ریزی برای نقض امنیت کشور ما بودند با اقتدار داهیانه و متهورانه مورد تنبیه قرار داده و درس به یاد ماندنی به این رژیم مرعوب و مستاصل و هم پیمانان متکی به او داده ، قدردانی می نماید.
,به امید پیروزی اسلام ناب محمدی(ص) بر استکبار جهانی
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه