به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرزنجان بازار روز جدیدالاحداث در زمینی به مساحت 9 هزار و 500 مترمربع در انتهای بلوار نرگس و ضلع شمالی کوی فرهنگ احداث شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,این بازدید همزمان با فعالیت نخستین روز کاری جمعه بازار در این محل انجام شد.
,زیرسازی، جدول گذاری، بتن ریزی، حفرچاه فاضلاب، نصب سرویس بهداشتی، کانکس مدیریتی، فنس کشی، خط کشی غرفهها، شنریزی معابر، نصب دربهای کنترل ورود و خروج، لوله کشی آب و برق رسانی و نصب برجهای نوری انجام شده است.
,
پیش از این سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری زنجان اعلام کرده بود با توجه به اینکه آماده سازی بازار روز جدید تکمیل و قابل بهره برداری شده است، از عموم شهروندان، مراجعان و کسبه و دستفروشان فعال در جمعه بازار و دوشنبه بازار واقع در حاشیه کمربندی شمالی 22 بهمن(میدان روزبه و مصلی) خواسته بود از روز جمعه 7 آذرماه محلهای فعلی تعطیل و به بازار روز جدید انتقال مییابد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه