به خواسته‌های‌مان در نیم فصل رسیدیم

پورغلامی: سایپا در برخی پست‌ها بازیکنانش را از دست نمی‌دهد

پورغلامی: سایپا در برخی پست‌ها بازیکنانش را از دست نمی‌دهد
مربی تیم فوتبال سایپا گفت: در برخی پست‌ها که نیاز داریم بازیکنان‌مان را حفظ می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانافرهاد پورغلامی درگفت‌وگو با فارس، در مورد وضعیت تیم سایپا در نیم‌فصل اول گفت: از نظر فوتبالی به خواسته‌های خودمان تقریبا رسیده‌ایم. ما فوتبال زیبایی را ارائه کردیم. البته می‌توانستیم با ارائه این فوتبال زیبا نتیجه بهتری هم بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در مورد دیدار نفت مسجدسلیمان در روز پنجشنبه گفت: آنها در خانه خود بازی می‌کنند و از حمایت تماشاگرانشان برخوردارند. مکوندی هم فوتبال خوبی را با نفت ارائه می‌دهد اما ما برای کسب امتیاز به مسجدسیلمان می‌رویم.

,

مربی سایپا در مورد اینکه پرسپولیس و استقلال خواهان کاوه رضایی، ابراهیم شکوری و بابک حاتمی هستند، گفت: ما در پست‌هایی که به بازیکنانمان نیاز داشته باشیم آنها را حفظ می‌کنیم. زیرا می‌خواهیم در دور برگشت آماده و مسلح باشیم. البته بازیکنانی که دلشان با تیم نیست شاید از جمع ما جدا شوند ولی بازیکنانی که تمایل حضور در سایپا را دارند حفظ می‌کنیم.

,

پورغلامی در مورد اینکه سایپا در نیم فصل بازیکن می‌گیرد یا خیر، گفت: شرایط مالی باشگاه را در نظر می‌گیریم. در برخی پست‌ها بازیکن می‌خواهیم که اگر شرایط فراهم شود آنها را جذب خواهیم کرد.

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه