logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل انتقال خون کردستان :

هزینه فرآوری یک کیسه خون بیش از دو میلیون ریال برآورد می شود

هزینه فرآوری یک کیسه خون بیش از دو میلیون ریال برآورد می شود
مدیرکل انتقال خون کردستان گفت: اگر بسیاری از هزینه های پرسنلی و جانبی را در نظر نگیریم برای یک کیسه فراورده خونی بیش از دومیلیون ریال هزینه می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آفتاب دل، محمد سعید کریمیان مدیرکل انتقال خون کردستان درجلسه استانی هموویژیلانس که عصر دیروز با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی کردستان،معاونین ، مدیرکل حوزه ریاست و ریاست روابط عمومی ،روسای بیمارستان ها، مسئولین آزمایشگاه ها و بانک خون و همچنین مدیرکل،معاونین و مسئولین بخش های اداره کل انتقال خون کردستان در محل سالن جلسات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار گردید به ارائه گزارش تفصیلی از فعالیت های صورت گرفته در اداره کل به منظور ارتقای کیفیت و کمیت خدمات قابل ارائه پرداخت و گفت: انتقال خون کردستان علی رغم وجود پاره ای از مشکلات نظیر کمبود منابع انسانی تاکنون از هیچکدام از استانداردهای تهیه خون و فرآورده های خونی فاصله نگرفته است و با همت تلاش شبانه روزی پرسنل خدمتگزار و اهداکنندگان فروتن و متدین، هیچگاه با کمبود خون سالم و کافی در دسترس مواجه نبوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آفتاب دل,


کریمیان خون و فرآورده های خونی را محصولی ارزشمند توصیف نمود و ادامه داد: خونی که بدون هیچگونه چشمداشتی توسط اهداکنندگانی که در کلیه فصول سال، در گرما و سرما، تعطیلات و با وجود مشغله های روزمره اهدا می شود دارای ارزش معنوی بسیاری است چرا که بیماران و حتی حاضران بر بالین آنان چشم انتظار این قطره های شفا بخش هستند.

,
,


وی افزود: اگر خونی تزریق نشود و عدم تزریق به جهت بهبود حال بیمار و یا ترخیص وی  بوده باشد مسرت بخش است اما می بایست مدیریت یکپارچه ای بر مراحل درخواست خون و چرایی درخواست های توجیه ناپذیر خون اعمال شود تا شاهد از دست رفتن حتی یک قطره از خون های اهدایی نباشیم.

,
,



کریمیان ادامه داد : حتی اگر بسیاری از هزینه های پرسنلی و جانبی را در نظر نگیریم برای یک کیسه فراورده خونی بیش از دومیلیون ریال هزینه می شود و اگر که این مدیریت مصرف اعمال نگردد بیت المال متضرر خواهد گردید که خلاف آموزه های اسلامی است، بنابر این می بایست تمامی دست اندکاران بیمارستان که هر یک به نحوی در چرخه هموویژلانس دخیل اند عنایت بسیار ویژه ای نسبت به این مساله داشته باشند.

,
,
,


وی مهمترین هدف برگزاری کمیته های مختلف هموویژلانس را اهمیت بعد آموزشی آن دانست و از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تقاضا کرد که در این خصوص با اجرای مستمر کمیته های داخل بیمارستانی و سمینار ها و همایش ها یاری بخش سازمان انتقال خون در برقراری نظام هموویژیلانس باشند.

,
,


کریمیان در پایان بخش سخنانش اذعان داشت: خوشبختانه در بسیاری از بیمارستان های کردستان علی رغم حجم کاری فراوان و دغدغه های خاص در راه نجات بیماران، دستورالعمل ها، قوانین و موازین مرتبط با تزریق خون به خوبی اعمال میشود و بیمارستان های کردستان با توجه به سنجش ها در رده مطلوب و خوب قرار دارند.
وی از تمامی دست اندکاران زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به سبب همراهی مستمر با انتقال خون تشکر نمود و خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بسیاری از کارکنان دانشگاه و بیمارستان ها و در راس آنها ریاست دانشگاه علوم پزشکی از اهداکنندگان مستمر خون هستند و طبعا این همراهی را در مرحله ایجاد بستر های لازم برای افزایش مدیریت مصرف خون و ارتقای اجرای نظام مراقبت از خون مد نظر دارند.
در ادامه این جلسه ماحصل ارزیابی بیمارستان های استان کردستان در خصوص مراحل درخواست، آماده سازی و تزریق خون که توسط واحد آموزش، پژوهش و هموویژلانس سازمان انتقال خون کردستان انجام شده بود توسط معاونت فنی انتقال خون در قالب اسلاید ارائه گردید و گزارشات تفصیلی به دانشگاه علوم پزشکی و روسای بیمارستان ها ارائه شد.

,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه