صبح امروز و با حضور در فدراسیون کشتی؛

رئیس و دبیر اسبق فدراسیون مهمان علیرضا دبیر/ صنعتکاران: دبیر از جنس کشتی است

رئیس و دبیر اسبق فدراسیون مهمان علیرضا دبیر/ صنعتکاران: دبیر از جنس کشتی است
محمدعلی صنعتکاران دارنده مدال های طلا و نقره جهان و برنز المپیک، رئیس و نایب رئیس اسبق فدراسیون کشتی و مربی و مدیر اسبق تیم های ملی کشتی به همراه پرویز عرب عضو اسبق تیم ملی کشتی آزاد و دبیر اسبق فدراسیون کشتی صبح امروز در محل فدراسیون کشتی حضور یافتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازروابط عمومی فدراسیون کشتی، این دو پیشکسوت قدیمی کشتی و از همدوره های جهان پهلوان تختی، ابتدا مهمان علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی بودند و پس از آن نیز با حضور در اردوی تیم ملی کشتی آزاد، با ملی پوشان و کادر فنی دیدار و گفت و گو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
علیرضا دبیر در این دیدار گفت: خوشحالیم که در محضر بزرگان کشتی ایران هستیم و از حضور این عزیزان در اردوی تیم های ملی استقبال می کنیم.
,
 
,
محمدعلی صنعتکاران نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور یک کشتی گیر در رأس فدراسیون کشتی گفت: علیرضا دبیر از جنس کشتی و فردی با ادب و با اخلاق است و می تواند به کشتی کشور کمک کند.
,
 
,
رئیس فدراسیون کشتی در پایان این دیدار با اهدای هدایایی از جمله آلبوم تصاویر قدیمی این پیشکسوتان گرانقدر کشتی از آن ها تقدیر و تجلیل بعمل آورد.
,
 
,
احمد عرب مسئول رسیدگی به امور پیشکسوتان کشتی نیز در این دیدار حضور داشت.

انتهای پیام/
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه