اخبار داغ

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

۶.۵ تن مواد غذایی فاسد در استان زنجان در طرح بسیج سلامت نوروزی شناسایی و معدوم شد

۶.۵ تن مواد غذایی فاسد در استان زنجان در طرح بسیج سلامت نوروزی شناسایی و معدوم شد
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در استان تا روز گذشته ۱۳ هزار و ۶۰۰ بازدید از مراکز مختلف صورت گرفته است گفت: ۶.۵ تن مواد غذایی فاسد شناسایی و معدوم سازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلیل نصیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار  موج رسا; اظهار داشت: طرح بسیج سلامت نوروزی که از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال جاری ادامه دار خواهد بود با اولویت کنترل بیماری کرونا توسط ۱۰ اکیپ متشکل از کارشناسان بهداشت محیط انجام می‌شود و در قالب اکیپ‌های نظارتی از ۸ صبح تا ۸ بعد از ظهر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز و اماکن پرتردد نظارت‌ها انجام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی افزود: بعد از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی تا روز گذشته  ۱۳ هزارو ۶۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین راهی، اماکن بین شهری، جایگاه‌ها سوخت‌رسانی، سرویس‌های بهداشتی و موارد دیگر انجام گرفته است.

,

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه تعداد کل مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی که پلمپ شدند ۵۵ مورد بود، گفت: همین طور ۴۵ مورد رسیدگی به شکایت انجام شده است با این حال ۱۸ مورد نیز رسیدگی به شکایت مردمی انجام گرفته است.

,

وی با اشاره به اینکه بیش از 6.5 تن مواد غذایی فاسد در طول طرح سلامت نوروزی در استان مورد شناسایی قرار گرفت، تصریح کرد: به دلیل اینکه برخی تخلفات در خصوص مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته که حجم بالایی داشت برای معدوم سازی نیازمند اجازه مراجع قضایی بود بعد از اخذ مجوز اقدام به معدوم سازی در محل دفع زباله مهتر شد.

,

نصیری با اشاره به اینکه ما انتظار داریم مردم کماکان استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند، گفت: به دلیل افزایش تردد‌ها و افزایش مسافرت در سطح استان میزان رعایت‌ها کاهش یافته اما نظارت ما همچنان در خصوص ماده ۱۳ که در ارتباط مواد غذایی و آشامیدنی است به جد پیگیری می‌شود.

,
 
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه