logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه خبرداد؛

افزایش ۲۲ درصدی تردد در محورهای مواصلاتی کرمانشاه

افزایش ۲۲ درصدی تردد در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
فریبرز کرمی گفت: از بیست و نهم اسفند تا سیزدهم فروردین امسال بیش از هشت میلیون و ۷۵ هزار دستگاه وسیله نقلیه در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه تردد کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۲۲ درصدی حکایت دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریبرز کرمی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: از بیست و نهم اسفند تا سیزدهم فروردین امسال بیش از هشت میلیون و ۷۵ هزار دستگاه وسیله نقلیه در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه تردد کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۲۲ درصدی حکایت دارد.

وی افزود: از مجموع ترددهای انجام شده بیش از ۶۹۵ هزار تردد مربوط به وسایل نقلیه سنگین و بیش از هفت میلیون و ۳۷۹ هزار تردد مربوط به وسایل نقلیه سبک بوده است.

کرمی تصریح کرد: بیشترین تردد در محور کرمانشاه-بیستون و کمترین تردد در محور قصرشیرین- سرپلذهاب صورت گرفته است.

وی از ورود ۵۹۹ هزار دستگاه وسیله نقلیه و خروج ۶۴۳ هزار دستگاه از محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه خبر داد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: ۱۱ هزار تخلف سرعت غیرمجاز در جاده های استان کرمانشاه به ثبت رسید که بیشترین سرعت مربوط به یک دستگاه خودرو پژو پارس با سرعت ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت در محور کرمانشاه-پاوه بوده است.

کرمی تصریح کرد: همچنین از بیست و پنجم اسفند تا پایان روز گذشته ۱۴ هزار و ۹۸۴صورت وضعیت صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل هفت درصد کاهش داشته است.

وی افزود: طی این مدت بیش از ۱۱۰هزار مسافر به وسیله اتوبوس، مینی بوس و سواری در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه جابه جا شدند که از رشد دو درصدی حکایت دارد.

کرمی خاطرنشان کرد: از بیست و پنجم اسفند ۴۱ هزار نفر با اتوبوس، ۳۸ هزار نفر با مینی بوس و ۳۱ هزار نفر با سواری در سطح استان کرمانشاه جابه جا شدند.

 

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه